Чортків’янина судитимуть за незаконну вирубку дерев у заповідній зоні

Чортків’янина судитимуть за незаконну вирубку дерев у заповідній зоні

Чортківська окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який незаконно вирубував дерева у заповідній зоні. Порушнику світить до 7 років в’язниці.

Про це повідомила пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

«Житель однієї із територіальних громад Чортківського району у жовтні 2022 року без будь-яких дозвільних документів зрубав 11 кленів та ясен у регіональному ландшафтному парку «Дністровський каньйон». Своїми незаконними діями він завдав державі збитків на майже 200 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Наразі завершено досудове розслідування, що здійснювали правоохоронці. Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт із зазначенням частини 4 статті 246 Кримінального кодексу України. А це означає, що порушнику висувають обвинувачення за незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу. За що передбачено покарання у вигляді від 5 до 7 років ув’язнення.

Відео дня

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що 50-річного жителя Тернопільщини  судитимуть за розбещення дитини.

 

Читайте також:

За розбещення п’ятикласниці суд дав чоловіку 5 років тюрми. А в селі його виправдовують...

Михайло Феськів, якого засудили довічно за вбивства кількох людей, оскаржував вирок в апеляції. І це ще не крапка

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ирина

    Дивлюся на дитячі майданчики у  дворах, над якими терміново облисіли гарні здорові дерева, перетворившись на обрубки, та й думаю, що у спеку буде тут, як на розпеченій сковорідці. Ні затінку, ні сховку від спеки з дитиною.                                                                                            За це ніхто не відповідатиме?

keyboard_arrow_up