Партнер рубрики Події

Військовий-випивоха звернувся до травмпункту

Військовий-випивоха звернувся до травмпункту

Інформація про бійку на території військової частини, що на вулиці Дубовецькій, з’явилась 24 листопада в місцевих ЗМІ. Згідно з повідомленнями, один з військовослужбовців - у лікарні.

Ми звернулись за роз’ясненнями у частину, аби дізнатися, що ж сталось ввечері 23 листопада на території військових.
 - Військовослужбовця не госпіталізовували. Згідно з нашою інформаціює він звернувся до травмпункту, - каже прес-офіцер 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа. - Навіть у таких випадках дані одразу передають правоохоронцям, бо це - військовий. Причина звернення до медиків, згідно з повідомленням,  отримані травми напередодні ввечері. Їх чоловік отримав за межами військової частини. Дійсно був в стані алкогольного спяніння, що виявили його колеги ще звечора. Освідчення підтвердило стан. Чоловік самовільно залишив розташування військової частини ще з одним подібним собі товаришем. Зараз відбувається всебічна перевірка ситуації.
Після підтвердження вищенаведених порушень військовослужбовців буде звільнено з лав Збройних Сил України.

 - Варто визнати, що ще є поодинокі випадки от таких бійців, але ми з тим активно боремося, - додає Юрій Кульпа.

Інші військовослужбовці, з якими спілкувалися неофіційно, кажуть, що з п’янством дійсно ведеться боротьба і такі випадки зараз - рідкість. Бо ж навіть самі колеги вчать "аватарів" розуму та дисципліни. Щодо отриманих травм в згаданих військових, то жартують, мовляв через шлагбаум перечепились, коли в самоволку вибирались. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • військова частина

    Спростування

    інформації про побиття військовослужбовців військової частини польова пошта В1428.

    З огляду на зростання інформаційного впливу на громадян України повідомлень, що розміщуються в глобальних соціальних мережах, на сторінках регіональних інформаційних ресурсів та зусиль по перекручуванню інформації, навіюванні «потрібної» інформації, за  які прикладають спецслужби Російської Федерації з метою дискредитації Збройних Сил України, які на сьогодення залишились чи не єдиною силовою структурою, яка користується шаною та повагою в українському суспільстві, викликає здивування факти розповсюдження  недостовірної та неперевіреної інформації з боку окремих представників ЗМІ.

    На перший погляд інформація,про побиття військовослужбовця, яка подається в статті інтернет видання “Тернополяни”, виглядає нібито «сенсаційною». Але чому поважні інформаційні ресурси не перевірили вищезазначену інформацію у командування військової частини окремої артилерійської бригади, а обмежились лише простою подачею неперевіреної інформації чи перепостом тим самим опустилися до рівня “жовтої преси” ? Чому ніхто не написав, що згаданий військовослужбовець солдат П.,  23 листопада 2016 року перебував на військовій службі в стані алкогольного сп’яніння, пройшов освідчення на підтвердження алкогольного сп’яніння, після чого самовільно залишив розташування військової частини ще з одним подібним собі товаришем.Звичайно  ж по факту,яке мало місце порушення командуванням окремої артилерійської бригади надано доповіді до відповідних служб та інстанцій. А згадані горе-воїни, знаючи яку відповідальність вони несуть за скоєні порушення військової дисципліни, замість того щоб визнати свою провину, відновити свій авторитет каяттям, наполегливою працею та високими професійними здобутками, в кращих традиціях шляхом обману вдаються до виправдань своєї ганебної поведінки, звертаючись до фахівців цивільних медичних закладів та підключають до цього журналістів.

    Наразі у військовій частині проводиться службове розслідування по факту перебування вищезгаданих військовослужбовців на військовій службі в стані алкогольного сп’яніння та самовільного залишення військової частини (місця служби).

    Після підтвердження вищенаведених фактів порушень, даних військовослужбовців буде звільнено з лав Збройних Сил України, як таких що  дискредитують почесне високе звання “воїна-захисника” нашої Держави. Хотілось би, щоб у майбутньому перед публікацією, розміщенням, репостом «сенсаційного»  матеріалу, Ви звертались за офіційною інформацією до представників військової частини, де  нададуть об’єктивну інформацію стосовно тих чи інших подій, аби інші представники інтернет видань, які бажають скористатись наживою не мали підтримки у  розповсюдженні  перекрученої та необ’єктивної інформації з метою дискридувати ЗСУ. Дякуємо за розуміння та подальшу співпрацю.
  • Юрій

    Згідно протоколу про вживання алкоголю,зрозуміло що знімають з зарплати значну суму.Так вже боряться з пияцтвом в армії бо інакше не доходить.Цей алкаш вчора вжив спиртне, його виявилии нетверезим і відвезли на освідчення в накродиспансер,де підтвердили факт алкоголю в організмі. Згодом його відпустили додому бо ж контрактник після 19 години йде до рідних.Ідіот десь по дорозі ще собі навернув ,шлявся,невідомо де,а сьогодні взагалі не вийшов на службу. Щоб не було прогулу звернувся в травмпункт за довідкою,але не розумів,щоможе бути за таке та й військових відслідковують покруче.Але ж як зясувалось вже не перший раз по факту вживання алкоголю у цього солдата,тому є надія що незабаром ЗСУ позбудуться таких "захисників".Але бєлка,очевидно бере верх.Бо ж жоден із частини не чув про вчорашній скандал типу бійки у частині,лише дивуються як так можна збрехати і не почервоніти.
  • Діонісій

    ви тих військовослужбовців шукайте по кафе і барам в районі 6-го магазину.

    Юрій reply Діонісій

    Армія це відображення суспільства.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up