Партнер рубрики Події

Вночі росіяни випустили кілька хвиль «Шахедів» на Харків: загинули рятувальники (ФОТО)

Вночі росіяни випустили кілька хвиль «Шахедів» на Харків: загинули рятувальники (ФОТО)

У ніч на 4 квітня росіяни вкотре обстріляли Харків. Прильоти були знову в цивільну інфраструктуру. Загинули четверо людей, серед них рятувальники.

Про нічну атаку повідомили на офіційній сторінці ДСНС України у Facebook.

 — Масована атака дронами на Харків: 4 людей загинули, серед них троє рятувальників. Сьогодні вночі ворог вчергове атакував Харків, для чого застосував декілька хвиль «шахедів», — йдеться в повідомленні. 

Внаслідок ворожих ударів, пошкоджень зазнали житлові будинки мирних громадян за різними адресами. Загинула мешканка, є постраждалі. На місцях прильотів виникли пожежі.

Відео дня

Рятувальники, які прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару безпілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. Поранень зазнав також один рятувальник. Пошкоджено три одиниці техніки ДСНС.

Як повідомляють у службі, наразі триває ліквідація наслідків атаки.

— Під час повторної атаки на житловий будинок в іншому місці загинуло троє рятувальників. Всього ж маємо чотирьох загиблих. Також серед постраждалих виявилася медсестра екстреної медичної допомоги, яка разом з бригадою прибула на місце подій для надання допомоги,  повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в ніч на 22 березня випустила по Україні понад 60 "Шахедів" та майже 90 ракет. Під ударом були енергетика, будинки та навіть тролейбус. 

Читайте також:

 Падіння уламків ворожих обʼєктів зафіксували під час повітряної тривоги на Тернопільщині

Російська армія випустила по Україні більше ста ракет. Зеленський показав наслідки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up