Партнер рубрики Події

Водій маршрутки хамив пасажирці і погрожував їй розбити телефон

Водій маршрутки хамив пасажирці і погрожував їй розбити телефон

Про неприємний інцидент у маршрутці 23 серпня розповіла у соцмережі "Фейсбук" тернополянка Юлія Содомора. 

"Сьогодні 23 серпня моя мама, яка є інвалідом другої групи зіштовхнулася з надзвичайно хамським відношенням у маршрутці № 3, - пише Юлія Содомора. - Попередньо на тому ж маршруті вона випадково забула свою соціальну картку у водія. Сьогодні аби запитати чи бувало її не знайшли вона дочекалася автобусу номер 3. Зайшовши, оплатила проїзд готівкою і запитала водія чи не знаходив він картки. У відповідь почула насмішку і фразу "Та щоб ви всі їх погубили."( Мова стосувалася інвалідів). На запитання "чому ви хамите" водій відповів криками та ненормативною лексикою. Також звучала фраза "та я вас всіх за свій рахунок везу". Моя мама просила водія назвати своє ім'я. Відповідь не змінилася. Той самий крик і ненормативна лексика. Вона витягнула телефон з наміром сфотографувати водія. У відповідь пролунали погрози : "Я тобі телефон розіб'ю". Одночасно з цими криками він почав їхати на шаленній швидкості, різко гальмуючи. Моя мама впала і пошкодила коліно.
Ось така історія. Скажіть мені будь ласка, коли нарешті в нашій державі люди будуть адекватно поводитися і ставитися з повагою до інших. Я прошу про репост цього запису, адже я цю ситуацію так не залишу.  Додаю фото водія і номеру автобуса. Дякую за розуміння і прошу небайдужих порадити, куди звертатися у такій ситуації.

На недобросовісну поведінку водіїв маршруток потрібно скаржитися в міське управління транспорту за телефоном: 52-15-14. Потрібно також вказати номер маршрутки та номерні знаки, а також дату, коли стався інцидент. 

Відео дня

Якщо водій маршрутки № 3 хоче висловити свою позицію, сайт "20 хвилин" готовий опублікувати його коментар. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Світлана Гринів

    Перш за все потрібно бути людьми.А водій нікому нічого не винен.А ведуть пасажири себе так ніби водій їм щось зобов'язаний дати .В магазині вони себе так не ведуть

    Пустило reply Світлана Гринів

    Бикувати не треба.
  • David Starr

    Найкращий спосіб провчити водіїв маршруток - не їздити ними.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up