Партнер рубрики Події

Водій скаржиться, що на мийці автомат "з'їв" гроші, а води не дав (оновлено)

Водій скаржиться, що на мийці автомат "з'їв" гроші, а води не дав (оновлено)
  • У редакцію "20 хвилин" звернувся пан Сергій, який скаржиться, що на автомийці спершу не спрацював автомат, а потім йому нагрубіянили.
  • Трапилось це на мийці самообслуговування Mustang, що на вул. Галицькій, 21 червня.

- Приїхав на мийку на вулиці Галицькій біля автопарку, кинув гроші і обрав другий пост, - розповідає пан Сергій. - Подивився, що десятка вискочила на комп'ютері. Пішов, витер колеса, хвилина пройшла, а на екрані вже було по нулях. І у водія на першому пості так само обнулило і не було подачі води. Функція не спрацювала.

Чоловік каже, що коли вони пішли до оператора і попросили розібратись, то їм сказали, що це вони не те натискали і щось наробили.

- Кажу, щоб включили воду, бо людина закинула більше, ніж десять гривень, - продовжує пан Сергій. - А той оператор почав грубіянити, послав. На автомийці був якийсь номер, писало, що набирають операторів. Я туди подзвонив, чоловік, який підняв слухавку, дуже вибачався. Але ні грошей не повернули, ні води не подали. 

Відео дня

Чоловік каже, що в кінці все-таки ще раз заплатив і помив авто, але не розуміє, чому йому грубіянили. 

- Я ще раз подзвонив до того чоловіка і сказав, що на його автомийці люди непорядні, нагрубіянили, роботу не роблять, - каже пан Сергій. - І так само передзвонив у міську раду на довідку "1580". 

Представник автомийки пан Володимир підтвердив "20 хвилин", що чоловік до нього телефонував зі скаргами. І обіцяє розібратись в цій ситуації як тільки повернеться в Тернопіль.

- Я обов'язково з'ясую, в чому проблема, - каже пан Володимир. - Більше таких звернень не було, лише цей чоловік. Мені потрібно переглянути камери, як все насправді було. Зараз я не готовий відповісти, що сталось, але ситуацію з'ясую і обов'язково виправлю.

Представник автомийки пан Володимир 26 червня в редакцію "20 хвилин" повідомив, що переглянуваши записи з відеокамер побачив, що чоловік не правильно скористався послугою. 

- На камерах чітко видно, що чоловік закинув гроші, їх зарахувало, він підійшов на пост, вибрав програму, але нічим не скористався, - каже пан Володимир. - Він просто взяв щітку і витирав своє авто, а час то "тікав". Коли чоловік вирішив, що потрібно помити авто, то час вже вийшов. Можливо, він не дочитав інструкцію. 

Як компенсацію за непорозуміння, чоловіку на автомийці запропонували три безкоштовних миття авто. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Герасимчук Ростислав

    Кончена мийка, раз заїхав, зматюкався, НЕВЕРЕГЕН!!!
  • тойво

    Понаставляли тиїх мийок.Дороги треба щоб чисті були,тоді і мийок стільки не буде треба.

    За кордоном можна рік їздити і машина чиста буде.
  • Avengo

    Як на мене час має "тікати" коли тече вода чи миюча суміш, тобто час має "тікати" лише коли надається послуга ... Тобто водій закидає гроші, тисне кнопку та починає мити машину. Тут у нього дзвонить телефон, він призупиняє надання послуги кнопкою стоп на пістолеті чи на автоматі. В цей час нічого "тікати"  НЕ ПОВИННО !!!

    David Starr reply Avengo

    Водій по телефону може півгодини триндіти, займаючи місце, мійка - то є бізнес, а не благодійність, окрім того, там є кнопка "Пауза". Сьогодні заскочив туди, за 15 гривень помив машину із піною, які претензії?

    Юрист reply David Starr

    На мийці, як і в магазині ви можете перебувати необмежений час, дивно що люди цього не розуміють і не знають. Проте є інший аспект, це інші водії, потрібно просто бути культурним і толерантним і не витрачати більше часу ніж потрібно ..

    David Starr reply Юрист

    Усе вірно, часу ніхто не регламентує, збоку стій, скільки хоч, але не в робочій зоні. Про це, певно, пише у правилах користування мийкою, тре буде почитати.

    Юрист reply David Starr

    Якби це було передбачено в регламенті користування мийкою, це мало б було написано великими буквами на видному місці. Якщо таке не написане значить такого НЕМАЄ. Але існує людська повага і совість, щоб там не стояти цілий день. Хоча не у всіх вона є, для прикладу акційний товар купляють такими кількостями, що не хватає іншим покупцям (в АТБ постійно так, там уже написали лише по 6-ть штук в руки) ... Хоча ніби і можна купити більше 6-ти штук в умовах акції не передбачено обмежень, але треба знати міру !!!

    Avengo reply Avengo

    АВТОМИЙКА, вам не таксі, де лічильник "тікає", коли машина стоїть ... Тут чітко час повинен рахуватись лише за надання послуги, власник то мав би знати !?

    777 reply Avengo

    ага, заїде тернопільське чудо на мийку, і буде митися дві години. НЕ подобається ? НЕ МИЙ !

    Юрист reply 777

    На мийці, як і в магазині ви можете перебувати необмежений час, дивно що люди цього не розуміють і не знають. Але як говорять без лоха ... Проте є інший аспект, це інші водії, потрібно просто бути культурним і толерантним і не витрачати більше часу ніж потрібно ..

    Avengo reply Avengo

    Напевно власник колись працював водієм таксі, звідси і жаргон "тікає", і намагання стягнути гроші, так як в таксі лічильник рахує навіть коли машина стоїть ....
  • Юлія Теслюк

    Мию своє авто від початку відкриття цієї мийки. Дуже задоволена. Вічливий персонал. Декілька разів не мала дрібних куп'юр то оператор допоміг та обміняв на дрібні. Пане Сергіе на мою думку Ваша проблема полягає у тому, що якщо Ви вперше приїхали на мийку то не цурайтесь, попросіть оператора про допомогу. Повірте Вам не відмовлять і допоможуть.

    777 reply Юлія Теслюк

    Шановна панянко, дарую вам наступне. Користуйтеся на здоров`я!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up