Партнер рубрики Події

Водію тролейбуса відтяло чотири пальці на руці

Водію тролейбуса відтяло чотири пальці на руці
  • Чоловіка прооперували, але врятувати пальці лікарі не змогли.
  • Ведеться розслідування нещасного випадку як управлінням держпраці, так і поліцією.

 

До лікарні доправили 60-річного маневрового водія КП «Тернопільелектротранс».

Чоловікові ввечері 20 жовтня відірвало чотири пальці лівої руки.

У комунальному підприємстві факт підтвердили.

Відео дня
  • Щодо нещасного випадку, наразі триває розслідування, яке проводить Управління держпраці в Тернопільській області, - повідомила інженер з охорони праці КП «Тернопільелектротранс» Олена Довгань. - Поки проводять це розслідування, коментарів ніхто надавати не буде. Бо ще не встановлена чиясь вина, не встановлена причина, чому все сталось.

Як нам вдалось дізнатись, все сталось на території депо «Тернопільелектротрансу». Водієві притисло пальці величезними дверима боксу і створами воріт ампутувало пальці.

- Відбулась механічна ампутація 4 пальців, - повідомила Олена Довгань. - Чоловік зараз перебуває в лікарні. Вчора його прооперували, однак врятувати пальці не вдалось. Ведеться розслідування.

Власну перевірку проводить і поліція міста.

Поліцейські вже з’ясували, як розгортались події. Був сильний вітер, з депо виїжджав тролейбус. Чоловік підтримував браму, аби не вдарило по транспорту. Автоматично підклав руки, щоб стримати метал.  

  • Наразі випадок кваліфікується, як травма з власної необережності, - розповів начальник сектору комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – Чоловік претензій до фірми не має. Але дана подія внесена до журналу єдиного обліку про скоєні злочині та правопорушення. Після проведення детальної перевірки буде вирішуватись, чи вноситимуть подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.   

.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Як казав мені один чоловік ,коли я влаштовувався на роботу "Головне руки і ноги ,а залізо ми поправимо" золоті слова .
  • Анонім

    Бідний чоловік. щоб зберегти майно підприємства, втратив частину пальців. І навіть підприємство йому цього не відшкодує!!! Таке відношення може бути тільки в нас на Україні А як би голову йому прищемило, хто б за це відповідав?
  • Діонісій

    а чому не травма на виробництві ? він не хотів пошкодити робоче майно і підставився сам, дядькові хоч гроші якісь виділіть, хоч на лікування.

    якби вдарило по транспорту, то з нього зняли гроші бо не вберіг.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up