Партнер рубрики Події

Володимир Зеленський не відвідав «Водну арену»: плани президента різко змінилися

Володимир Зеленський не відвідав «Водну арену»: плани президента різко змінилися

Президент України у Тернополі представив нового очільника ОДА. Також в планах Володимира Зеленського було оглянули «Водну арену», однак на будівництво він так і не приїхав.

Володимир Зеленський мав оглянути будівництво «Водної арени» у селі Біла близько 13:20, однак він там так і не з’явився.

На приїзд президента чекали не тільки робітники, а і народні депутати з Тернопільщини. Хотіли поспілкуватися з Володимиром Зеленським і тернопільські біатлоністи.

- Ми хотіли зустрітися з президентом, щоб задати йому питання про спортивну базу, - розповідає президент федерації біатлону у Тернопільській області Віктор Щур. – Її передали у державну власність. Спортивна база функціонує з 1985 року, а земельні ділянки, на якій вона розташована, роздали під забудови у 2014 році. Ми хочемо, щоб президент почув нас і допоміг.

Відео дня

Побачити президента також прийшли діти, які займаються на спортивній базі, біатлоністи, чемпіони України та тренери. Коли спортсмени дізналися, що президента чекати вже немає сенсу – вони вирішили поїхати, однак все ж сподіваються, що про цю ситуацію президент дізнається.

Те, що гарант різко змінив плани на «Водній арені» стало здивуванням. Поруч чергували кілька десятків правоохоронців, які приїхали на поліцейському автобусі. Також «арену» оточили нацгвардійці, була пожежна машина та «швидка».

Чекали на приїзд президента і його охоронці. Кілька автомобілів з президентського кортежу очікували на автомобіль з очільником держави. Однак, як повідомили згодом, машина з Володимиром Зеленським розвернулась по дорозі до «Водної арени». Серед журналістів говорили, що президент на літаку відправився до столиці.

Також на приїзд президента чекали спортсмени на байдарках, на будівництві «кипіла робота», однак усі очікування були марними.  

Як розповів народний депутат України Володимир Гевко, на «Водну арену» покладено великі сподівання.

- Ми сподіваємося, що цей проєкт буде функціонувати по своєму цільовому призначенні і це буде великим для Тернополя «балом», який допоможе залучити туристів, – розповідає народний депутат України Володимир Гевко. – Ми зацікавлені в тому, щоб цей проєкт якомога швидше почав працювати, тому ми будемо робити все, що є в нашій компетенції, щоб наше місто та область отримала нові можливості.

Володимир Гевко додав, що народні депутати зустрілися з Володимиром Зеленським в ОДА і після зустрічі вирішили самі подивитись на «Водну арену». Бачитися з президентом на будівництві депутати не мали. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Ну не приїхав він на ту арену ну і х..... йому на комір . Нехай вчиться нормально поводитися з людьми , військовими ну і так далі . Якщо він завітав до Тернополя то треба було виділити троха більше часу щоб поспілкуватися з людьми . Получається якись вшивий риг важливіше ніж люди .
  • Володя доброго дня пане президент України

    Ваша невихованість та неосвіченість призвела до того що вовчик вирішив не фінінсувати вас не вмієте ви спілкуватись з людиною тому і він так само поступив з вами як ви з ним я би теж вам після такого прийому часу не виділив я знаю одне є тернополяни та спортсмени яких володя буде допомагати но не вам !!!
  • Олег Микитюк

    Не дуже тепло прийняли Зеленського в ОДА,от тому і настрою в нього не було для інспекції будівництва "Водної Арени"

    Саша Крест reply Олег Микитюк

    ну, так поставив РИГА головою ОДА... і це у Тернополі... по приколу, мабуть... "Ганьба!" було в ОДА... але цього зовсім недостатньо...
  • 777

    Порохобота видно зразу

    Саша Крест reply 777

    а ЗЕлебота? пожрать, посцать, поржать, посрать... ось і весь ЗЕлебот...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up