Партнер рубрики Події

Волонтери з Європи роздавали безкоштовну піцу пораненим військовим та переселенцям у Заліщиках

Волонтери з Європи роздавали безкоштовну піцу пораненим військовим та переселенцям у Заліщиках
  • В останні вихідні квітня до Заліщиків завітали волонтери з Європи.
  • Вони на 4 локаціях готували піцу для всіх, хто бажав її скуштувати.

Волонтери благодійної організації «Siobhans Trust Ukraine» подорожують Україною та готують піцу для місцевих жителів, військовослужбовців і внутрішньо переміщених осіб, розповідають у Заліщицькій міській раді. В останні вихідні квітня маршрут благодійників завів їх до Заліщиків.

Відео дня

У місті волонтери відвідали 4 локації. Вони готували популярну страву біля центральної міської лікарні, де лікуються захисники України. Роздавали піцу і біля 4 Відділу Чортківського районного військкомату. Побували поблизу Заліщицького обласного госпіталю інвалідів війни та реабілітованих. Побалували смачною стравою і дітей, що перебувають в обласному санаторії.

Всі, хто скуштував свіжовипечену піцу, дякували за гарну ініціативу. У винагороду за смачну страву місцеві діти дарували волонтерам свої усмішки та патріотичні сувеніри, зроблені власними руками.

– Дякуємо за підтримку в такий складний час. З Вашою допомогою та вірою ми точно переможемо! – віддячили іноземним волонтерам у Заліщицькій міськраді.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали історію волонтерки родом із Чорткова, Яни Козаченко. Вона повернулась до рідної домівки під час війни і взялась допомагати громаді у спілкуванні з міжнародними благодійниками. Яна впевнена, що її вільне володіння англійською – це зброя волонтерки на цій війні.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up