Волонтери з усього світу безкоштовно вчитимуть тернопільських дітей англійської мови

Волонтери з усього світу безкоштовно вчитимуть тернопільських дітей англійської мови
  • Діти Тернополя та ближніх міст зможуть безкоштовно покращити свої знання англійської мови цього літа.  
  • Допомагатимуть в цьому 80 волонтерів, які приїдуть до Тернополя з Туреччини, Китаю, Франції, Португалії, Чехії, Канади, Гани, Алжиру та Індонезії.
  • Перша хвиля курсів вивчення іноземної мови розпочалася 1 липня. Однак набір дітей віком 14 – 16 років в групи вивчення іноземної мови буде проводитися ще впродовж літа.

Безкоштовні курси для дітей організувала молодіжна організація AIESEC. Курси будуть проходити а базі Тернопільского національного економічного університету та Молодіжного центру, де проводяться курси вивчення не тільки англійської, а і китайської та французької мови. Також, курси будуть відбуватися в дитячих таборах в Тернополі та області.

Перша хвиля курсів вивчення іноземної мови розпочалася 1 липня. Однак набір дітей віком 14 – 16 років в групи вивчення іноземної мови буде проводитися ще впродовж літа.

- Наша організація запланувала чотири проекти на це літо, - розповідає віце-президент з маркетингу та зв’язків з громадськістю AIESEC в Тернополі Юрій Королишин. - Перший проект направлений на подолання культурних бар’єрів. Існує багато стереотипів про інші країни, які ми, разом з іноземними волонтерами, будемо намагатися зруйнувати. Наступний проект направлений на дітей та студентів, щоб привернути увагу до проблем екології. Третій проект направлений на покращення рівня знання англійської мови. А останній проект зможе допомогти дітям-сиротам розвинути свої таланти. Ми запланували провести з цими дітьми масштабний концерт у Тернополі.

Відео дня

Всього до Тернополя приїде понад 80 іноземних волонтерів. Вони будуть проживати в студентських гуртожитках ТНТУ, хостелах та в деяких тернополлян, які погодились прийняти до себе іноземного гостя.

Волонтерка Ріім з Єгипту приїхала до Тернополя вперше, щоб допомогти дітям краще розуміти англійську мову.

- Я приймаю участь в такій масштабній волонтерській діяльності вперше, – розповідає Ріім. – Мені дуже сподобався Тернопіль та його жителі. 1 липня я провела своє заняття з дітьми. Дуже задоволена, що малеча проявляє великий інтерес і має бажання вчитися. Я вже побувала в Києві та Львові. Планую і надалі продовжувати свою волонтерську діяльність, адже це принесе користь дітям, яким важко самостійно впоратися з вивченням англійської мови. До того ж, це дуже хороший досвід для мене.

Проект "Language School", який створений для покращення рівня знань англійської мови серед дітей став традиційним, а от проект, спрямований на розвиток талантів дітей-сиріт проводиться у Тернополі вперше.

За набором у групи слідкуйте на сторінці у Facebook: Курси іноземних мов "Language School" | Тернопіль

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up