Партнер рубрики Події

Вперше авто в тернопільському “Шоу RIA-2010" виграла жінка

Вперше авто в тернопільському “Шоу RIA-2010" виграла жінка
Масу емоцій - радість, легкий переляк і неймовірне хвилювання отримала цьогорічний переможець розіграшу головного призу - автомобіля "Шоу RIA 2010" Олександра Васильєва. До речі, це вперше з часу нагородження передплатників газети “20 хвилин”і “RIA плюс” автомобіль виграла жінка. Наша щасливиця розгублено піднімалася на сцену, на якій уже була раніше.

За годину до виграшу автомобіля вона отримала праску. Глядачі їй скандували браво.

Треба ділитися
Всю дорогу, яку жінка йшла до сцени, вона заперечно похитувала головою, мовляв, “не вірю”. Тільки ставши поряд із ведучим, вона врешті посміхнулася.
- Все вірно - і номер квитка, і паспортні дані сходяться, - підтверджують члени глядацького журі на сцені.
Олександра Васильєва отримала ключі від свого нового автомобіля. Асистенти провели її до машини. Там була коротка фотосесія, хвилина в автомобілі і посмішка жінки. Біля авто вона ставала дедалі впевненішою.
  - Я досі не можу отямитися, не можу повірити, що це все правда, - каже пані Олександра. - Я не можу говорити, я досі не вірю.
Що робити з подарунком, як зізналася жінка, вона ще не вирішила.
  - Знаєте, було б правильно автомобілем поділитися з кимось, - розповідає жінка. - У мене є права, я вмію водити. Зрештою, я ж водієм тролейбуса працювала, тому водійського стажу - хоч відбавляй. Але про власний автомобіль і не мріяла. Тому готова за півціни віддати його якійсь громадській чи благодійній організації. І вони зможуть використовувати його для своїх потреб. Тоді я буду задоволена. Адже якщо Бог дає благословення, ним потрібно ділитися.
Нема гаража
  Пані Олександра живе на масиві “Східний”. Однак через сильне хвилювання повертатися додому своїм новим автомобілем не буде. Уже на сцені, сівши у машину, жінка вирішила, що довірить авто сусідові. 
- На шоу побачила свого сусіда. Він - підполковник міліції і зараз працює тут, - розповідає жінка. - Я його попрошу поїхати на авто. Бо куди я машину поставлю? В мене навіть гаража нема.
Мешкає жінка разом із матір’ю. Каже, що хотіла б повезти її десь за місто на відпочинок.
- Добре було б десь на природу поїхати. А містом я їздити не дуже полюбляю. Та й не потрібна мені для цього машина, - продовжує переможниця. - Тож дійсно сподіваюся, що комусь вона знадобиться. Але виграш цей пам’ятатиму завжди. Аж не віриться, що так просто можна машину отримати.
До речі, жінка є постійним читачем газет "RIA плюс" і "20 хвилин". Тому, як каже сама, приз заслужила.
  - Читаю вашу газету з задоволенням вже 8 років. В основному політику, але й про життя звичайних людей ви пишете дуже цікаво, - каже пані Васильєва. - Про місто багато цікавого дізнаюся саме з ваих газет, тому я і надалі читатиму та передплачуватиму їх. 
Щастить же людям
Поки жінка спілкується з кореспондентом, поряд проходять глядачі та передплатники.
- Щастить же людям. А я й так знала, що мені не пощастить, - сказала своєму хлопцеві одна з перехожих.
Якщо не випав щасливий квиток цього року, він обов'язково випаде в наступному, переконані організатори шоу. Адже розіграш призів - добра традиція Медіа Корпорації RIA, яку підтримають і в наступному році.
  - Нашим читачам, які прийшли – спасибі. Спасибі тернополянам, які долучилися до нашого свята, - каже регіональний видавець Медіа Корпорації RIA Юрій Штопко. - Бажаю, щоб їхні сім’ї були здорові та щасливі, а самі вони і на майбутнє залишалися з нами. Аби не лише отримували інформацію з наших видань, а й ділилися нею з нами. Ділилися як позитивом, так і негативом, допомогаючи в роботі журналістам, а разом із тим і розраховували на нашу допомогу та підтримку. Наступного року чекаємо усіх у гості. 

Читайте також:
"Гайдамаки" у нашому місті: "Кохайтеся, тернополянки, та не з москалями!" (ВІДЕО)
Із "Шоу-RIA-2010" тернополяни поверталися не з порожніми руками

На “Шоу RIA-2010” у Тернополі через дощ прийшло менше людей, ніж зазвичай. Однак ті, хто прийшов, не пошкодували (ЩЕ ФОТО)

Відео дня
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (45)
  • Anonymous

    ПРОСЬБА ВСЕМ ПРОЙТИ ПО СЫЛКЕ И НАЖАТЬ НА 5-ю ЗВЁЗДОЧКУ!!! КОНКУРС МИС 20 хвилин , Тернополь. http://te.20minut.ua/news/1753... СПАСИБО!
  • Anonymous

    Як-би там не було, але я приємно враженний "Гайдамаками". Чудовий фолк-рок і єдине, що завадило отримати спавжній драйв для присутніх - це відсутність танцювального майданчика. Адже специфіка виступу гурту, придбачає хвацький танок. Ментів було більше, ніж танцюючих. А енергетика від фронтмена группи надзвичайна, так і хотілося танцювати......а немає де....халепа.

    Anonymous reply Anonymous

    а все-таки РІА молодці, свята з розіграшом призів і концертом в нас не влаштовує ніхто. Мені сподобалося, хоча і трохи намокла).Хто хотів відпочити - відпочив

    Anonymous reply Anonymous

    цікаво скільки та пані має заплатити за той автомобіль бо як тк то кажуть безплатний тільки сир в мишоловці

    Anonymous reply Anonymous

    А Що за ведучі були, що всі такі не довольні?

    Anonymous reply Anonymous

    До чого тут ведуі. Хлопці молодці, справились гарно, живо і з дикцією в них все порядку. мова йде про оранізацію, яка теж на мою думку була досиь непоганою
  • Anonymous

    Не сперичайтеся, в кожного свій смак. Хлопці виступили непогано! Мене цікавить наприклад те, чи дійсно в нас в Тернополі можна виграти автомобіль.....чомусь я сумніваюся!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    кабуч апуч-арбак!акус і акабос ялм...

    Anonymous reply Anonymous

    :))))))))))))))))))))))))) не зразу врубився :) Ну ти винахідлививй скажу тобі :))))))))))) +5

    Anonymous reply Anonymous

    так модер дістав-всі коменти мої тре...вражіна!)))
  • Anonymous

    До речі у мене є друзі які не змогли потрапити на цей концерт, питають чи нема в кого бува відео. Якщо хтось зняв - викладіть десь на ютубі і повідомте, плс :)

    Anonymous reply Anonymous

    є три з лишком гіга неконвертованого, мож знайду час, поріжу, викладу... але знімав здалека, тому картинка не дуже, зате звук хороший...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up