Партнер рубрики Події

Усім дякуємо! 20-річного Богдана знайшли! Він живий і здоровий

Усім дякуємо! 20-річного Богдана знайшли! Він живий і здоровий
  • Очільник патрульної поліції області Богдан Шевчук підтвердив, що 20-річного Богдана Збирського, якого шукали дві доби, знайшли і везуть до відділку.
  • Родичі також підтвердили, що хлопець живий-здоровий  та дякують всім, хто допомагав у пошуку.

- Всім дякую за допомогу, - таке повідомлення з’явилось на сторінці у Фейсбук Богдана Шевчука, начальника управління патрульної поліції в області. - Богдана знайшли поліцейські Борщівщини. Хлопець живий. У даний час його везуть до відділку поліції у Борщеві. Також повідомили родичів. З ними проведуть бесіду правоохоронці та психологи. У подальшому юнака передадуть батька. 

Тітка Богдана Збирського, пані Тетяна теж підтвердила, що племінника знайшли.

- Мама Богдана дзвонила, знайшли, їдуть до поліції, - каже пані Тетяна. - Живий-здоровий, де був стільки часу – невідомо.

Відео дня

Нагадаємо, Рідні били на сполох, адже, кажуть, останнім часом не раз чули від Богдана, мовляв, піду до Бога, піду до раю… Він ні з ким не сварився, конфліктів напередодні ніяких не було, розповідала дружина рідного дядька хлопця Тетяна Галайчук.

– Ні в кого з друзів-знайомих його не було і немає. Дівчини не мав. Вчора шукали по всій Скалі-Подільській цілий день - по всіх точках, округах, біля річок, у парках, за Скалою. Дзвонили і до військкомату. Але звідти дали б вже знати, якби його забрали.

Вранці 5 листопада дідусь з братом написали заяву до поліції. А тим часом всі родичі, знайомі і друзі продовжували пошуки.

- Він сказав брату, що йде у сусіднє село до бабусі на могилу, бо Задушні дні, - розповіла Тетяна. – Там він теж не з’являвся – ніхто з родичів його не бачив, свічок, крім тих, які запалили рідні, немає. Там його не було взагалі.

Знайшли хлопця в одному з сіл Чортківщини. Там колись проживала прабабуся хлопця по татовій лінії. Старенька вже давно померла, хата пустувала. Люди помітили, що там хтось «оселився» і повідомили родичів.

- Подзвонили до бабусі в Скалі, та до мого тестя, одразу ті, хто був машинами, виїхали туди, бо люди не були впевнені, що то Богдан, - розповіла пані Тетяна. – Ми всім щиро дякуємо, хто допомагав, шукав. Усім-всім, хто долучився до пошуків та не залишився осторонь. Щиро дякуємо вам.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Оля

    взагалі жах який... сама фраза "20-річного передали батькам і провели бесіду" лякає. В цьому віці іноді вже мають своїх дітей. Чи може нам недоговорюють і Богдан має якісь розлади?
  • Гість

    Йому 20 років. Не 13 чи 15 - він повнолітній. Батьки, по факту, відповідальності не несуть, якщо дієздатний. Може сміливо подавати в суди за те, що його примушують повертатитись додому. Живий, повідомили родині і його справи, де він був, і що робив, якщо у межах закону.
  • MrGangstarM

    Шось не понятно, або не дорозказано. Ну розшук то ясно, зараз такі часи, всяке може трапитись. Але навіщо, як вже знайши, здорового лобуряку 20-тирічного перти до відділку? Він повнолітня особа, має право перебувати де захоче,  не переступаючи закон при цьому. Чи йому незаконне проникненння в будинок шиють?

    777 reply MrGangstarM

    на мою думку, дати шизди за таке. Сказати 2 слова шо умахуєш - можна . А тут було задіяно, мабуть, купа народу..і всьо в пусту
  • UpToNoGood

    напевне Атмосферка в дома була пеклом. Або як мінімум відносини ніякі з домашніми. Атмосфера має бути класна, з гумором і на позитиві.

    UpToNoGood reply UpToNoGood

    Щоб там можна було жити, а не терпіти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up