Всі швидкі на Тернопільщині обладнані кнопкою SOS для виклику озброєного наряду поліції

Всі швидкі на Тернопільщині обладнані кнопкою SOS для виклику озброєного наряду поліції

Увесь автопарк Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тернопільської області, а це 83 автомобілі, обладнаний ручними системами тривожної сигналізації

Усі «швидкі» Тернопільщини – під захистом поліції охорони.

— Це система, режим тривоги якої задають або вмикають неавтоматичним способом, — розповів начальник центру технічної охорони Управління поліції охорони в Тернопільській області Володимир Слідзевич. – У разі надзвичайної ситуації працівник бригади «швидкої» натискає на спеціальну тривожну кнопку SOS, на пульт централізованого спостереження надходить сигнал – і озброєний наряд реагування поліції охорони оперативно виїжджає на допомогу екіпажу.

Відео дня

Перші швидкі Тернопільщини обладнали такою сигналізацією три роки тому – і тепер під надійним захистом поліції охорони перебувають усі екіпажі медиків. Це важливо, адже екстрена допомога стоїть на передовій медицини.

Загалом в Україні, за словами начальника Управління технічної охорони Департаменту поліції охорони Віталія Новікова, ручними системами тривожної сигналізації з підключенням до головного пункту централізованого спостереження поліції охорони обладнано 270 автомобілів швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, Якщо ви не зможете додзвонитись на лінію «103» через проблеми зі зв'язком — дзвоніть за вказаними номерами мобільних телефонів.

Адміністрація тернопільського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомила додаткові номери телефонів диспетчерської служби:

  • 067 413 03 21
  • 067 413 03 43
  • 067 413 04 61

Ці номери будуть доступні для виклику швидкої у разі перебоїв зв'язку та неможливості додзвонитися на номер «103».

 

Читайте також

Олександр Ріпка вже офіційно очолив швидку. Про перші кроки на посаді та особисте — ексклюзивно для «20 хвилин»

Як надати першу медичну допомогу при різних видах ушкоджень: алгоритм дій

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наташа Грицонів

    Це дуже добре .

keyboard_arrow_up