Партнер рубрики Події

Встановлять меморіальну табличку колишньому ректору медуніверситету

Встановлять меморіальну табличку колишньому ректору медуніверситету
Пам'ятну табличку Леонідові Ковальчуку встановлять на фасаді головного корпусу медуніверситету на Майдані Волі, 1. Про це повідомив начальник міського управління містобудівництва, архітектури та кадастру Василь Бесага.

- До нас надійшло прохання від представників Тернопільського державного медичного університету стосовно встановлення меморіальної таблиці професору Ковальчуку Леоніду, - каже пан Бесага. - Який до 2014 року працював на посаді ректора медуніверситету.

Дозвіл на встановлення таблички дали на міському виконкомі. Коли  її встановлять, наразі невідомо.

Нагадаємо, Леонід Ковальчук помер 1 жовтня 2014 року після тривалої хвороби. 17 березня 2015 року в приміщенні Тернопільського медуніверситету відкрили музей його пам'яті.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up