Партнер рубрики Події

Вул. Гайова знову перекрита: вчора старі власники потрапили на територію, сьогодні знову не можуть

Вул. Гайова знову перекрита: вчора старі власники потрапили на територію, сьогодні знову не можуть
  • На вулиці Гайовій сьогодні, 1 лютого, знову перекрито рух. Біля входу - правоохоронці зі спецслужб. 
  • Після слідчих розслідувань, старі власники змогли зайти на територію, яка була під контролем Державної служби охорони.

Нагадаємо, 14 грудня на підприємстві за адресою вул. Гайова, 44 виник конфлікт. За словами власників, невідомі особи захопили підприємство. Чотири дні власники підприємств не могли потрапити на територію. 

31 січня на території автотранспортного підприємства перебували люди, які назвались новими власниками. Біля входу - тернополяни, які переконують, що підприємство захопили незаконно.

Відео дня

Євген Король - один із співвласників підприємства повідомив, що 31 січня ввечері невідомі, які "захопили" АТП, покинули територію, але сьогодні вранці повернулись.

- Вчора близько 17.00 год ми разом із поліцейськими зайшли на територію підприємства. Там проводились слідчі дії, - розповідає Євген Король. - Сьогодні зранку невідомі нам люди знову зайшли на підприємство. Документи, якими вони керуються, ми не бачили. Територія мала бути під контролем державної служби охорони, з якою у нас підписаний договір про охорону. Нам сказали, що в приміщення цих людей не впустили, але на територію вони потрапили.

Євген Король повідомив, що за клопотанням слідства зараз триває судовий процес про заборону користування територією. 

На територію підприємства журналістці "20 хвилин" потрапити не вдалось. На місці подій ми  поспілкувались із начальником Тернопільського відділу поліції Сергієм Гаврилюком.

- Сьогодні нам прийшло повідомлення на лінію"102" про захоплення території, - розповідає Сергій Гаврилюк. - Люди показали витяг в якому вказано, що власники знову змінились. Далі в межах кримінальної справи буде слідство про відповідність нових документів. До ранку старі власники були на підприємстві.

Ми продовжуємо стежити за подіями на підприємстві. Про рішення суду читайте на нашому сайті згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up