Партнер рубрики Події

В'їзд та виїзд з Почаєва закривають на невизначений термін через коронавірус

В'їзд та виїзд з Почаєва закривають на невизначений термін через коронавірус
  • Після нових випадків захворювання на COVID-19 Почаїв закривають на в'їзд та виїзд з 10:00, 21 квітня.
  • Рішення прийняли на спеціальному засіданні районного штабу у понеділок, 20 квітня. 

- Зважаючи на те, що за останню добу у Почаєві 13 нових випадків захворювання на коронавірус, а також на те, що карантинні вимоги не виконували представники релігійних громад, районна комісія з надзвичайних ситуацій на позачерговому скликанні заборонила в’їзд та виїзд з міста почаїв, - пояснює голова Кременецької районної державної адміністрації В’ячеслав Онишкевич. – Заборона діятиме до особливого розпорядження.

В’їзд та виїзд буде закритий до тих пір, доки в місті не буде покращення епідеміологічної ситуації. Однак дорога буде перекрита не для усіх. Проїжджати зможе спецтехніка та ті, хто забезпечують нормальне функціонування міста. Для проїзду потрібно мати спеціальний пропуск. На в’їздах в місто стоятимуть блокпости.

Опитування

Як вважаєте, чи потрібно перекривати Почаїв?

Відео дня

- Зможуть вільно проїжджати лише ті, хто забезпечує життєдіяльність міста, а також працівники, які підтримують нормальні умови здоров’я та життя населення, - пояснює В’ячеслав Онишкевич. – Географія розповсюдження вірусу в місті фактично охопила всі вулиці.

Нагадаємо, що під час святкування Великодня, божественна літургія відбулася за участі значної кількості вірян, які не дотримувалися дистанції. Багато людей прийшли без масок. Правоохоронці роздавали їм завчасно підготовлені засоби захисту. Богослужіння розпочалося о 23-й годині. В цей час поліцейські зафіксували скупчення людей у храмі, ще кілька десятків прихожан перебували на вулиці. Переважна більшість не дотримувалися дистанції – повідомили правоохоронці.

У самій Почаївській лаврі на Великдень помер монах. В самій лаврі спростовують, що він помер від коронавірусу та запевняють, що у них все під контролем і заражених немає.  

Як вважаєте, чи варто закривати місто? Що думаєте стосовно цього? Пишіть у коментарях!  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (46)
  • Валентина Солошина

    Якщо у нас є держава, то всі церкви потрібно було закрити так само, як і ринки, зважаючи на низьку свідомість наших людей. І попи ту не при чому.
  • Любовь Лушникова

    Молодці
  • Роман Сметанський

    Клятва Гиппократа - это внутренние этические правила поведения врачей, а не обещание работать бесплатно.
  • Володимир Кузняк

    Це потрібно було зробити за місяць до Великодня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up