Як і коли змінюється маршрут тролейбуса №7, який їде в промзону

  • 828

7-й маршрут не є постійним і, щоб він взагалі курсував, на нього в потрібні години перекидають тролейбуси з інших маршрутів.

...

- Який графік і маршрут у 7-ого тролейбусу? Останнім часом він раз приїжджає, раз ні, - скаржиться тернополянка Світлана. - Людям зручно ним добиратись на роботу на промзону,. А якщо його немає, то людям, наприклад, з "БАМу" доводиться виходити на зупинці "Текстильник" і звідти йти пішки в сторону "Епіцентру" та інших підприємств, які там розташовані. 

У прес-службі КП "Тернопільелектротранс" кажуть, що тролейбусний маршрут №7 не є постійним, це спецрейс до будмаркету "Епіцентр". Маршрут тролейбуса може змінюватись. 

Розклад тролейбусних спецрейсів до будемаркету по 7 маршруту розписаний у табличці нижче.

Відео дня

- Мова йде про маршрут №7. Він діє лише в голини-пік, - коментує радник міського голови Антон Марчевський. - Цей маршрут не має закріплених тролейбусів, а тому на нього в потрібні години перекидають тролейбуси з інших маршрутів. Тобто на маршрут №7 перекидають тролейбуси з маршрутів №4, 5 і 9. Це все через нестачу рухомого складу в депо. У таблиці є позначки, наприклад, 4/1: перша цифра - 4 - номер маршруту, друга цифра - 1 - номер випуску на даному маршруті. Тобто на маршруті №4 працює три тролейбуси, кожен з яких має порядковий номер випуску.

Маршрут тролейбуса проходить через зупинки: вул. Л.Українки, вул. Манастирського, вул. Коновальця, б-р Д.Галицького, пр. С.Бандери, пр. Злуки, Новий ринок, вул. Чалдаєва, маг. «Універсам», маг. «Текстильник», Фармфабрика, База сільгосптехніки, будмаркет «Епіцентр», База сільгосптехніки, Фармфабрика, маг. «Текстильник», маг. «Універсам», вул. Чалдаєва, Новий ринок, пр. Злуки, пр. С.Бандери, вул. Л.Українки.

 

 

Коментарі (1)
  • Кисіль

    шо вони намутили в тому елетротрансі....той тролік взагалі не їздить за тим графіком
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up