Як можна оплатити оформлення закордонного паспорта та ID-картки

Як можна оплатити оформлення закордонного паспорта та ID-картки
  • Про оплату варто подбати заздалегідь. Якщо ви запізнились більш як на 2 хвилини після виклику, номер в електронній черзі автоматично скасовується.
  • Термінали встановлені лише у найбільших підрозділах. Адреси – у статті.

Скільки часу зберігається запис в електронній черзі на виготовлення закордонного паспорта? І чи потрібно оплачувати наперед? Чи є можливість цю послугу оплатити на місці виготовлення документу, поцікавився читач Микола Яремчук, зателефонувавши на гарячу лінію «20 хвилин».  

  • Чи можна на місці виготовлення закордонного паспорту одразу розрахуватись? - поцікавився Микола Яремчук. – Одні знайомі кажуть, що без проблем розраховувались карткою на місці. Інші, що треба оплатити послуги в банку наперед.

Чоловік розповів, що нещодавно його родичка запізнилась на 10 хвилин. Її прийняли, і документи вона здала. Але для цього довелось чекати понад годину.

  • На скільки можна запізнитись – різні ж обставини бувають, - каже Микола Яремчук. – Скільки часу зберігається «електронна черга»?

Питання читача ми адресували до управління Міграційної служби в області.

Відео дня

Для зручності громадян передбачено декілька способів оплати за адміністративні послуги, які надають підрозділи Державної міграційної служби.

У банку – платіжні реквізити для оплати адміністративних послуг можна отримати на сайті ДМС за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/payment.html або безпосередньо в територіальному підрозділі ДМС.

Онлайн – це можна зробити під час здійснення реєстрації у електронній черзі на сайті ДМС за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html , однак  послуга доступна не у всіх підрозділах ДМС.

Через термінал – термінали, за допомогою яких здійснюється запис в електронну чергу, також передбачають можливість прийому коштів за адмінпослуги.

  • Зверніть увагу, що такі термінали встановлені лише у найбільших підрозділах (список у таблиці нижче – прим. авт.), - повідомила головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю і ЗМІ управління державної міграційної служби в області Ірина Бойко.

Про оплату послуг варто подбати дещо заздалегідь, наголошують міграційники.

  • Порядком реєстрації фізичних осіб в електронній черзі для отримання адміністративних послуг, які надаються ДМС України (затвердженого наказом МВС №732 від 05.09.2018) передбачено очікування громадянина не більше 2 хв від часу запису, - каже Ірина Бойко. - У разі неявки особи протягом 2 хвилин з моменту запрошення до кабінету, де надаватиметься послуга, її номер в електронній черзі автоматично скасовується.

Де розташовані термінали

  • Управління ДМС (м. Тернопіль, бул. Шевченка,10)

  • Тернопільський міський відділ УДМС (м. Тернопіль, вул. Коновальця, 6),

  • Тернопільський районний відділ (м. Тернопіль, вул. Степова, 45),
  • Кременецький районний відділ УДМС (м. Кременець, вул. Драгоманова, 9),
  • Чортківський районний відділ УДМС (м. Чортків, вул. Горбачевського, 5).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up