Чи впустять у ресторан поїсти? Експеримент від «20 хвилин» (ВІДЕО)

Чи впустять у ресторан поїсти? Експеримент від  «20 хвилин»  (ВІДЕО)
  • З 12 квітня рішенням міського штабу для боротьби з коронавірусом, закладам громадського харчування заборонено приймати відвідувачів у приміщеннях. Кафе та ресторани можуть працювати лише на виніс чи доставку, а також приймати відвідувачів тільки на літніх майданчиках.
  • Ми перевірили, чи дійсно в закладах дослухалися до всіх карантинних вимог та як працюють зараз.

Журналісти «20 хвилин» відвідали декілька закладів харчування та поцікавилися, чи можна присісти відвідувачам всередині, як там дотримуються маскового режиму та дистанції.

Кафе «Пиріжкова»

Відео дня

Кафе у центрі міста. Відвідувачів всередину не впускають, а присісти можна лише за столиками на вулиці. Щоб зробити замовлення, необхідно увійти в приміщення, де біля входу одразу є меню, а офіціантка приймає замовлення. Там же є і антисептик.

Працівниці знаходилися в масках, але без рукавичок, та розповіли, що від 12 квітня відвідувачі приймають лише за столиками ззовні. Але окрім цих нововведень, у режимі роботи закладу нічого не змінилося.

Їжу з собою в кафе також готують, а от доставки немає.

Вранці надворі було лише два столики, де відвідувачі могли б поїсти, офіціантки пояснили, що найближчими днями біля кафе облаштують повноцінний літній майданчик.

Кавярня «Франсуа»

У кав’ярні відвідувачі від сьогодні можуть випити кави тільки на вулиці. Замовити напій можна і з собою. Також в кав’ярні працює служба доставки.

Всередині невеликого приміщення столики відставили до стіни та обмежили прохід до них стрічкою. У приміщенні біля входу є антисептик.

На підлозі є стрічка, на яку не всі відвідувачі звертають увагу.

Працівниці в закладі працювали в масках та рукавичках.

Mr. Kebab

Тут персонал працює в масках. Відвідувачів без масок не обслуговують. Як і в попередньому закладі, поїсти можна лише за столиками на вулиці, замовити їжу з собою або через службу доставки.

Всередині приміщення столики відставили до стіни та обгородили стрічкою. Є антисептик.

«Клуб файного міста»

Тут нам розповіли, що відвідувачі можуть присісти лише на літньому майданчику. У зв’язку з новими карантинними вимогами, поїсти всередині закладу поки не вдасться.

Офіціанти працюють в масках та рукавичках. На літньому майданчику майже всі столики вдень були зайняті. Та компаній, які сидять за столиком понад чотири особи, ми не помітили.

Всередині закладу вхід до столиків обмежили стрічкою, а одразу біля входу є антисептик.

Кавярня-магазин «Львівська майстерня шоколаду»

У приміщенні кав’ярні можна тільки замовити напої чи їжу. Споживати їх можна лише на літньому майданчику.  

Офіціанти обслуговують в масках. Літній майданчик невеликий, там є лише три столики.

Оскільки людей в закладі вдень було небагато, то і черг ми не помітили.

Прохід всередині приміщення до столиків обгородили.

Паб «Файне місто»

У пабі також можна перекусити чи випити каву тільки на літньому майданчику. Офіціанти працюють в масках та рукавичках.

У приміщенні закладу відвідувачів немає, але біля входу є антисептик. А от на літньому майданчику досить багато людей в обідній час.

У цьому закладі ви також можете замовити їжу з собою чи доставку.

Кавярня «Арома кава»

У кав’ярні прохід до столиків перекрили іншими столами. Біля входу є антисептик.

Бариста розповів, що каву можна замовити з собою, або ж посмакувати нею за столиками на вулиці. Персонал закладу працював у масках.

Кавярня Lviv croissants

Тут можна перекусити та випити кави можна тільки на вулиці. Або ж ви можете замовити їжу з собою.

Персонал працював у масках. Замовлення можна зробити біля входу до закладу, там же є і антисептик.

Заклад швидкого харчування «Добра піца»

У «Добрій піці» охочих скуштувати стравами в обідній час вишикувалася черга. Та всі відвідувачі були в масках і дотримувалися дистанції.

Замовлення необхідно робити в закладі, там також є антисептик,  от харчуватися за столиками на вулиці.

Працівники «Доброї піци» працюють в масках.

Ресторан «Старий млин»

Всередині закладу відвідувачів немає, адже охочих відвідати цей ресторан запрошують присісти на літньому майданчику. Антисептики також є у приміщенні закладу.

Офіціантки працюють в масках та рукавичках. Відвідувачів було небагато.

Чи відвідуєте ви заклади харчування зараз? Пишіть в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Роман Галів

    Не займайтеся херньою, бо вам вирішують.

    Ростислав Гарасимчук reply Роман Галів

    Не зрозмножуйся херньою, бо вам вирішують.
  • Евгений Смаглій

  • Евгений Смаглій

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up