Як “Ревізор” ходив у “Стару піцерію”, “Оскар” і “Файне місто” в Тернополі

Як “Ревізор” ходив у “Стару піцерію”, “Оскар” і “Файне місто” в Тернополі

Новий випуск "Ревізора" з перевіркою деяких тернопільських закладів у ефір "Нового каналу" вийшов у понеділок, 9 жовтня.

Відразу після цього випуску вийшла програма "Страсті за Ревізором", у якій тернополяни відстоювали честь міста.

Тернополяни у соцмережах активно обговорюють новий випуск "Ревізора".

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Нагадаємо, що новий ревізор Микола Тищенко з командою у Тернопіль приїжджав ще у травні. Тоді він проводив ревізію у "Старій піцерії", "Оскарі", "Файному місті" та ще в кількох закладах. Жоден з них нагороди не отримав.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Віталік Віталій

    жріть ту хуйню то для вас
  • Igor Oliyovskiy

    Ананім ,чи то ананіст,перепрошую,зичу тобі випити пива з тієї гальби,куди сплюнув тищенко,ти це заслуговуєш.

    Пустило reply Igor Oliyovskiy

    Вже би хоч був ціхо,чи щоб скрити свою глупість також  розуму бракує?
  • Igor Oliyovskiy

    І  ще побачив як  одне свиняче створіння після дегустації пива в пабі сплинуло у гальбу з пива,заідки будуть пити ЛЮДИ. Тебе під суд би віддати за таке і рило начисти.Люди,женіть пройдисвіта!
  • Igor Oliyovskiy

    Мова  в Тернополі з поконвіків є українською,до рєвизора,москалю тищенко,запамятай це,і не погань мого Файного міста для свого постановочного шоу.А чи то не в твоєму ресторані був випадок з летальним кінцем,чи то каліцтвом?  Недоліки є у всіх забігалівках,на то є санперевірки,а ти колорит бабло,

    Anonymous reply Igor Oliyovskiy

    А тепер, будь-ласка, вуйку, переклади то все українською.

    Про мову воно щось тут. Сам вивчи і писати навчись, а тоді вже іншим вказуй. Чи ти вважаєш, що той срач то нормально? Привик так сам жити, як худоба?

    Igor Oliyovskiy reply Anonymous

    Худоба то ти,ананім,мова українська,а комп'ютерний коректор поперекручував деякі букви.Далі жолудку ти не мислиш,а мова це основне,що тобі показали,як на неї гадять з Києва,поласуй в його  забігалівках по європейських цінах,і чи тебе допустять до його кухні з секретами ,срачу я не підтримую ніколи,але й пару ненавиджу,проживаю в далеко чистішому середовищі,але срачу й тут повно,мова це понад усе,державна.

    Anonymous reply Igor Oliyovskiy

    По-перше, придурку, при чому тут мова до бруду і антисанітарії на кухні чи до хамства і тупості персоналу?

    По-друге, ідіоте, свій текст перечитай і помилки порахуй, а потім когось вчи. Грамоти само навчись, дебільне.

    Тебе ж, худобино, твоєю мордою в твоє ж гімно тикають, а ти тут про мову верещиш. Нігті пообрізай, голову помий, харкати де-попало перестать, грамоти підівчись. От тоді й про мову поговоримо, бидлото.

    Комп*ютерний коректор йому винен...

    Igor Oliyovskiy reply Anonymous

    Найгірший коректор то ти,безглузде створіння,я бардаку не підтримую,вже писав,а ревізор повинен!!! спілкуватись  державною мовою,в Україні.Згинь нечесть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up