Партнер рубрики Події

Як стати Вікторією Бекхем у своєму місті. Поради Андре Тана


Як стати Вікторією Бекхем у своєму місті. Поради Андре Тана

Відомий український дизайнер Андре Тан розповів з чого складається базовий гардероб, модні тенденції літа 2018-ого, на чому можна економити, а на чому не слід, коли йдете на шопінг.  

- Українські жінки завжди найкрасивіші, - каже Андре Тан. - Особливо на Західній Україні. Лиш потрібну цю красу підкреслити. А я, ваш покірний слуга, розкажу як це зробити. 

Майстер-клас для тернопільських модниць Андре Тан проводив під час Podolyany Fashion 2018. 

Одні штани і мінімум три верхи

- Є кілька речей, які ви просто зобов’язані мати в своєму гардеробі, - каже Андре Тан. -. Отже: у вас має бути мінімум десять верхів. В основному це трикотаж, бо він найкраще поєднується з іншими тканинами. Ідеально, коли є один до трьох: одні штани і мінімум три верхи. Це ідеальна формула гардеробу. Пам’ятайте, що найчастіше, коли ви спілкуєтесь з людьми, вони запам’ятовують верхню частину вашого образу. 

Відео дня

В гардеробі повинно бути мінімум чотири светри: два для відпочинку, два для роботи. Для відпочинку вони можуть бути смішними, з цікавими принтами, яскравими. 

 

Кашемірове пальто і шкірянка

Що стосується верхнього одягу, то першим в гардеробі має бути пальто. Ідеальна інвестиція в кашемірове пальто кольору Сamel. Воно йде абсолютно всім і це британська класика. 

- Пальто ми купуємо раз в три-п’ять років, - продовжує дизайнер. - Звісно, завжди хочеться чогось нового, але, якщо немає можливості, то якісне пальто може послужити п’ять десять років. Купувати потрібно дороге пальто, якщо купити дешеві з синтетики, то через сезон воно вже не має вигляду і не сильно гріє. 

Обов’язково має бути шкіряна або просто зручна, комфортна коротка куртка. Вона ідеально поєднується з брюками, спідницями-олівцями. І підходить для періоду, коли вже не дуже холодно, але і не спекотно. Має бути і тренч. 

- В нас вони ще не сильно популярні, але це дуже правильна інвестиція, - каже дизайнер. - Найчастіше під вечірню сукню в театр жінки одягають шубу. А, якщо вже спекотно? Тренч - ідеальний варіант. Також, він круто поєднується з джинсами та блузкою чи тунікою вільного крою. Тоді ви будете Вікторією Бекхем в своєму місті. Четвертий тип верхнього одягу - пуховик. Або будь-яка спортивна куртка. 

Блузки і костюми

Кожна жінка має мати мінімум дві блузки. Це можуть бути розкішні блузки з красивого шовку чи з тканини, яку дозволяє ваш гаманець. Але одна для вечора, а інша - для роботи. 

- Мінімум чотири пари брюк: дві для офісу, дві для відпочинку, - каже Андре Тан. - Якщо у вас хороші бедра, як в більшості український жінок, тоді вам підійдуть брюки палаццо, які розкльошені від бедра. Якщо у вас худі бедра, тоді вам підійдуть брюки-банани, завужені до низу, які зараз просто на піку популярності. 

Звісно, мають бути спідниці. Адже в них всі жінки відчувають себе королевами. Їх теж має бути чотири: дві для офісу, дві для відпочинку. Знову ж таки, їх обирати потрібно залежно від того, які у вас бедра. Трапецієвидні спідниці підходять для жінок з трикутним типом фігури. Якщо у вас струнка фігура, то ідеально підійде спідниця-олівець. Вона пасуватиме і тим, в кого немає талії. 

- В гардеробі має бути чотири костюми, - радить дизайнер. - Бажано, щоб вони були різних кольорів, щоб можна було їх поєднувати в різних комбінаціях. Якщо мати чотири костюми, можна два брючних, два з спідницями, різних кольорів і поєднувати їх всі між собою та з десятьма верхами, про які ми говорили, то протягом 20 днів ви матимете різні образи на роботу.  

Чотири сукні

Не варто забувати і про сукні, адже зараз це must have. І жінки почуваються королевами в сукнях, вважає дизайнер. 

- І коли ви купуєте блузку і спідницю, то платите вдвічі більше, коли купуєте сукню - платите на 30-40 % дешевше, - пояснює Андре Тан. -  До сукні потрібно лише підібрати сумку, туфлі і ви вже зірка. Ідеальний варіант, коли є дві сукні для роботи, одна маленька чорна сукня, одна сукня для коктейлю і одна неперевершена вечірня сукня. Часто жінки кажуть, що не мають куди носити сукні. Привід знайдеться, головне, щоб була сукня. 

Чотири пари джинсів

В гардеробі має бути чотири пари джинсів. Одні прямого крою, одні джинси-бойфренди, одні вузькі джинси skinny. Ще одні джинси з фасоном завуженим до коліна і від нього – рівні. Найчастіше вони темно-синього кольору. Це must have на сезон осінь-зима 2018-2019 років. Ідеально вони поєднуються з кашеміровим светром. В них теж варто інвестувати гроші. 

- Я вважаю, що кашемір – ідеальна тканина, є бюджетні бренди, які роблять якісні кашеміри, - каже дизайнер. – В ньому завжди добре: влітку він охолоджує, взимку – гріє. Але за ним потрібен ретельний догляд, в машинці краще не прати, бо він стане на кілька розмірів меншим.

Тренди весни-літа 2018

- Наймодніший колір сезону весна-літо - ультрафіолетовий, - каже Андре Тан. - Якщо спостерігати за індустрією моди, то з цим пов’язані певні події. Фіолетовий в історії моди виникав завжди тоді, коли відбувався переломний момент. Тому фіолетовий не просто так в моді.

Основна гама кольорів в цьому сезоні: канарково-жовтий, блакитний, пудровий, лавандовий, м’ятний, білий та темно-синій. Відтінок потрібно підбирати під свій типаж: комусь підходять більш холодні відтінки, комусь тепліші. Щодо тканин, то в цьому сезоні модний темно-синій денім, льон і хлопок. Серед аксесуарів в сезоні весна-літо 2018 must have шовкові хустки.

-  Якщо ви розумієте, що в цьому сезонні у вас немає можливості поповнити свій гардероб, то купіть хоча б три нових хустки в трендових кольорах, - каже дизайнер. - І повірте мені, ви відразу буде модницями. 

Зараз в тренді, як ніколи, масивні прикраси. Особливо масивні прикраси на шию йдуть жінкам після 50. Також, актуальні масивні персні та браслети. Такі речі завжди виглядають красиво і дорого. 

Тенденції взуття 

- Мюли - вони в тренді вже другий сезон поспіль, - каже Андре Тан. - Мюли це взуття з відкритою п’яткою. Вони є в різних варіантах: на низькому підборі, високому, з відкритим або закритим носочком. Але цілий день в них не виходиш. Взуття з пластику. Жахливий тренд, якщо чесно, бо дуже незручне, але дизайнер моду дому Chanel вирішив, що пластик зараз актуальний і всі почали повторювати. Наступний - поєднання спорту та класики. Це на ваш вибір і смак. Американські та французські дизайнери зараз розвивають тренд ковбойського взуття. 

Але дизайнер зауважує, що мода модою, але головне, щоб вам було комфортно. Слідувати моду смішно, а не слідувати - нерозумно. 

- Тому вибирайте зручне взуття, - додає дизайнер.

Щоб виглядати стильно слід пам’ятати кілька правил від Андре Тана. Не купуйте незручне взуття, не бійтесь носити яскраве взуття, у вашому образі увагу має привертати лише одна річ, взуття має поєднуватись з одягом, а для прогулянок категорично не підходить взуття на шпильках. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up