Як святкуватимуть 29-річницю Незалежності України у Тернополі (ПРОГРАМА)

Як святкуватимуть 29-річницю Незалежності України у Тернополі (ПРОГРАМА)
  • Цьогоріч Україна святкує 29-річницю Незалежності. 
  • Президент Володимир Зеленський підписав Указ «Про відзначення 29-ї річниці незалежності України». Згідно з документом, Кабмін має розробити та забезпечити реалізацію заходів з урахуванням вимог щодо запобігання поширенню хвороби COVID-19.

У День Незалежності України, 24 серпня 2020 року, в місті Києві, інших населених пунктах передбачається проведення урочистостей за участю представників органів державної влади, місцевого самоврядування, учасників ООС/АТО та громадськості.

Крім того, у День Незалежності буде проведено церемонії покладання квітів до пам'ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників ООС/АТО.

Згідно з указом, передбачені тематичні культурно-мистецькі, медійні, виставкові та інші заходи з донесення громадянам інформації про важливі події та персоналії української історії, досвід національного державотворення.

Відео дня

Також уряд має організувати церемонії вручення державних нагород, заохочувальних відзнак особам, які зробили значний внесок у здобуття незалежності України, захист її суверенітету й територіальної цілісності.

Програма заходів з нагоди відзначення Дня Незалежності України

Панахида та покладання квітів до могил воїнів АТО

24 серпня

10:00 год.

Микулинецьке кладовище

Авторський  проєкт Іванни Сивак: «Я Україна». Етно-фотовиставка

24 серпня

18:00 год.

вул. Гетьмана Петра Сагайдачного

Виступ Муніципального Галицького камерного оркестру

24 серпня

17:00 год.

Літня естрада парку імені Т. Шевченка

Виступ Тернопільського муніципального духового оркестру «Оркестра Волі»

24 серпня

18:15 год.

Сквер В. Чорновола

Перегляд фільму під відкритим небом за твором Василя Шкляра «Чорний ворон»

24-серпня

21:00 год.

Парк ім Т. Шевченка

/Єлесейські пагорби

Читайте також: Як святкуватимуть День міста у Тернополі (ПРОГРАМА)
 

Також нагадаємо,  в рамках святкування Дня Незалежності України та Дня міста Тернополя, Муніципальний Галицький камерний оркестр запрошує жителів та гостей міста на святкові концертні програми.

Художній керівник і диригент - народний артист України Василь Феленчак.

Мистецьке дійство відбудеться:

— 24 серпня о 17:00 год. – літня естрада в парку імені Т. Шевченка;

— 28 серпня о 14:00 год. – сцена на вул. Гетьмана Петра Сагайдачного (біля пам’ятника І. Франку).

У концертах звучатиме популярна українська та європейська музика. Живий звук.

 Читайте також: Тернополю 480 років: під час святкування Дня міста відбудеться фестиваль повітряних куль (РОЗКЛАД)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up