Партнер рубрики Події

Як та за скільки добратись на "Файне місто"

Як та за скільки добратись на "Файне місто"
  • У цьому році автобуси на "Файне місто" їздитимуть від залізничного вокзалу та вул. Львівської цілодобово.
  • Фестиваль протягом чотирьох днів - з 19 до 22 липня відбуватиметься на тернопільському іподромі.

- Ми маємо досвід минулих років, коли люди після виступу на головній сцені масово їхали додому, бо потім не було автобусів, а таксі - дорого, - каже один з організаторів фестивалю Максим Черкашин. - Але вони б ще хотіли залишитись, бо є нічні сцени, різні локації. Тому ми вирішили, що автобус з фестивалю до Тернополя їздитиме щогодини. Вартість - 20 гривень, бо запустили нічні автобуси, які скоріш за все будуть нерентабельними. 

Їздитимуть автобуси від залізничного вокзалу та зупинки на вул. Львівській до фестивального містечка і в зворотному напрямку. Їздитимуть вони цілодобово з півночі 19 липня до 15.00 23 липня.

- Сподіваємось, що в цьому році не буде черг, бо ми залучимо більше автобусів, - каже Максим Черкашин. - Точної кількості автобусів поки сказати не можемо. Бо в перший та останній день буде найбільше навантаження, а в інші дні буде менше пасажирів. Але за потреби ми добиратимемо автобуси.

Відео дня

Люди з інвалідністю добратись на фест зможуть на соціальному таксі. Місцевих таксі забиратиме з вул. Львівській, а гостей - зі залізничного вокзалу. Їздитиме воно з 12.00 до 00.00.

Організатори розраховують на 16 000 людей, які мають комфортно доїхати на фестиваль і з нього. 

Зараз на території фесту облаштовують локації, а до міста уже з'їжджаються гості. 



 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    ну і тепер наші, грошики хочуть збити, мовчу про таксо з залізничного вокзалу, про тих, що там постійно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up