Як тернополяни ставляться до поліції (опитування)

Як тернополяни ставляться до поліції (опитування)
  • День Національної поліції відзначають 4 серпня.
  • «20 хвилин» поцікавились у тернополян, як же вони ставляться до поліції.
  • Більшість опитаних, судячи зі сказаного, поважають цю професію та бажають терпіння.

45-річний Руслан каже, що в нього більше позитивне ставлення, аніж негативне.

- Я поважаю їхню роботу за те, що вони стежать за правопорядком. Будемо сподіватись, що поліція буде продовжувати працювати з такою ж позитивною тенденцією, - каже чоловік. - Я би хотів їм побажати, в першу чергу, діяти по совісті, а тоді вже згідно закону.

32-річна  тернополянка Оля розповідає, що їй ще не приходилось напряму стикатися з поліцією.

Відео дня

- Бувають різні поліцейські, про це я неодноразово бачу в соціальних мережах. Є люди, які належно виконують свою роботу, а є ті, які ні. Тоді треба працювати з кожним окремо,- коментує дівчина.  Вони дивляться за громадським порядком, розбираються з певними проблемами. Я хочу аби кожен виконував свою роботу належним чином і не брав хабарів.

17-річна Вікторія бажає, аби люди краще ставились до Національної поліції.

- Я поважаю поліцію за те, що вони якісно виконують свою роботу, швидко і оперативно реагують на виклики. Хочу побажати їм менше правопорушників і щоб люди краще почали ставитись до них, почали поважати їхню роботу ,- розповідає дівчина.

22- річна Тетяна теж ніколи не мала справи з поліцією, але дуже добре знає про їхню роботу.

- Я добре ставлюсь до поліції. Хочу побажати працівникам мужності і щоб вони були в потрібному місці в потрібний час. Інколи буває, що поліцію доводиться довго чекати,- пояснює Таня.

Її подруга Марічка теж поважає роботу поліцейських.

- Я хочу побажати їм мужності, чесності, справедливості. Дуже хочеться, щоб вони розуміли, що роблять і гідно виконували свою роботу і дотримувались своїх обов’язків, - каже Марічка.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonim

    Думав пройшла реформа та щось змінилось ... Проте стало ще гірше, колись хоч когось боялись, а зараз повний хаос і безпредел, ніхто нікого не боїться, ніхто нічого не знає і не хоче знати, ось так працюють нові копи в м.Тернополі
  • Петро Білецький

    Меньше зло. Колишні мусарки були набагато гірші
  • Анонім

    Особисто у мене негативне ставлення до так званої нової поліції. Стало більше бардаку ,купа справ похерено ,купа злочинів на євробляхах ,купа несправедливості щодо прихватизації земель де поліція прикриває дії тітушок ,або взагалі ігнорує звернення громадян . Що можу сказати щодо так званої поліції так це те ,що набрали купу випискників педагогічного вузу ,а тепер маємо результат де купа бардаку , і купа смертей на дорогах через бездіяльність так званої поліції .
  • Андрей Белон

    Був бардак, стало гірше!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень для техніки школярам 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up