Партнер рубрики Події

Як ви освідчувались в коханні (для обговорення)

Як ви освідчувались в коханні (для обговорення)

Чимало людей для освідчення в коханні обирають саме 14 лютого. Привітати зі святом і сказати про любов можна по-різному: особисто, подарунком з кур'єром, по телефону, у соцмережах або смс-кою.

- Мені мій чоловік освідчився на Острівці кохання напередодні Дня Валентина - 13 лютого. Це було 7 років тому, - розповідає тернополянка Наталія. - Ми просто гуляли з компанією і він з другом пішов у магазин. Ми з друзями чекали їх на острівці і через кілька хвилин мені хтось закрив очі, я повернулась і побачила коханого з великим букетом троянд. Він став на одне коліно і зробив пропозицію. Я навіть не підозрювала пр його наміри і була дуже щаслива. А наступного дня - 14 лютого ми занесли заяву на одруження.

Читайте такожНа День Валентина тернополян одружуватимуть з ранку до ночі
А як освідчувались у коханні вам? Які сюрпризи робили своїй другій половинці ви? Свої історія освідчень у коханні пишіть у коментарях під цією публікацією. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • David Starr

    Життя показує, що усе це не  має значення. Можна і освідчитись красиво, і любов розігрувати, і весілля гарне, а через пару років розійтись.
  • Таня

    Мені чоловік освідчився в коханні на кухні за вечерею) Ми зустрічались десь три місяці) Сказав, що готовий їсти те, що я готую все життя) Ми разом уже 5 років

    Vadim Yasinskiy reply Таня

    Просто і оригінально!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up