Як вимикатимуть електроенергію на Тернопільщині 9 лютого: офіційно від Обленерго

Як вимикатимуть електроенергію на Тернопільщині 9 лютого: офіційно від Обленерго

Особливості обмеження електроенергії на Тернопільщині повидомили в Обленерго.

У четвер, 9 лютого, на Тернопільщині з 10 до 15 години обмежень електроенергії не передбачається, подальше вимкнення – лише на період «вимкнення електроенергії», тобто енергетики будуть застосовувати вимкнення електроенергії за схемою 6 годин електроенергія є, а 3 години – немає.

Про це повідомили у ВАТ «Тернопільобленерго».

У ВАТ «Тернопільобленерго» зазначають, що доведений НЕК «Укренерго» ліміт споживання для нашої області, дозволяє з 10 до 15 години обходитись без обмеження електроенергії, решту доби будуть відключення лише основних черг.

Відео дня

— Звичайно, якщо не надійде іншої вказівки від диспетчера вищого рівня НЕК «Укренерго» або ж рівень споживання в області буде перевищувати встановленні ліміти, тоді, окрім основних черг, може знеструмлюватися і додаткова черга, яка в Графіку позначена як «можливе вимкнення електроенергії», — йдеться у повідомленні.

Енергетики черговий раз наголошують, що значне зниження температури навколишнього середовища суттєво впливає на рівень споживання, тому закликають споживачів, при можливості, обмежити користування електроприладами, в яких немає нагальної потреби.

Раціональне використання електроенергії зменшує навантаження на енергосистему і дає змогу не застосовувати додаткові обмеження електроенергії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на кілька днів — по 10 лютого на Тернопільщині обмежать споживання електроенергії окремій групі споживачів.

Також нагадаємо, що 15 лютого на Тернопільщині не вимикатимуть електроенергію, тому будуть проводити вимірювання фактичного споживання в області.

Довідка

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Papa Rimskiy

    Сьогодні антитеррористична операція журналюги це сенсація, чого сидите рівно на жопі?
  • Val Val

    Боти і дебіли, а ну бігом на перекличку!

    Papa Rimskiy reply Val Val

    Тут один ти є дибіл  в коментарях

    Полудурок ти😄

    Valeriy Kalugin reply Papa Rimskiy

    І то все? ДЕЕЕбілку, сідай два.

keyboard_arrow_up