Хочете екзотики? Тернопільський "Таїланд" вражає райськими краєвидами

Хочете екзотики? Тернопільський "Таїланд" вражає райськими краєвидами
  • Про райський куточок, так званий Таїланд у Тернополі, чули уже чимало людей. Але де саме розташоване це екзотичне місце, мало хто знає.
  • Хто відпочиває у тернопільському Таїланді? Чи справді там такі красиві краєвиди, як на фотографіях в Instagram? Як туди добратися? Все це перевірили журналісти "20 хвилин". 

Як ми побачили, вода у джерелах справді прозора та віддає блакитним. Проте яскравості кольорам на фотографіях користувачі соцмереж часто додають за допомогою різноманітних фільтрів.

Біля окультурених джерел 10 серпня ми зустріли компанію подруг. Дві Валі, Настя, Юля та Ліля приїжджають саме до цих джерел, бо тут можна не лише позасмагати та відпочити, а й зробити безліч красивих фото та селфі. Про незвичне місце біля Тернополя дівчата дізнались від друзів. До джерел прийшли пішки від тернопільського автовокзалу.

- Купатись тут трішки складно, бо вода холодна, - кажуть подруги. - Але в принципі це як для кого. Хтось з нас тут вперше, хтось вже втретє. 

Відео дня

Поки дівчата засмагали та позували для фото біля одного джерела, поруч - в іншому джерелі купався чоловік. Ще один читав книгу. 

 А дехто з тернополян давно відкрив для себе це місце і навіть не здогадувався, що називають його Таїландом. 

- Я щороку взимку приїжджаю сюди пірнути, але ніколи не знав, що це місце називають тернопільським Таїландом, - каже тернополянин Руслан. - Приємно здивований.

Як туди добратися

Добратись до цього мальовничого місця нескладно, проте доведеться трохи пройтись. Спершу потрібно доїхати на власному авто або таксі до "Білого замку" на об'їзній. Або маршруткою №8 чи 18 приїхати на вул. Микулинецьку до зупинки навпроти кладовища, а звідти пройтися пішки до "Білого замку". Якщо стояти до "замку" обличчям, то потрібно повернути направо і пройти узбіччям кілька метрів, перед мостом ви побачите стрімкі сходи, якими треба спуститись вниз до колії, перейти її, повернути ліворуч і йти стежкою ще хвилин 5. 

Територія з джерелами чиста і доглянута. Відпочивальники, які вже там бували, просять усіх не засмічувати територію, щоб екзотичне місце залишалося таким і надалі!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Balakun Andriy

    Все на карті видно, треба було хоча б глянути
  • Нікулін Ростислав

  • Нікулін Ростислав

  • Діонісій

    Ви можете просто показати на мапі гугла ? а не ліворуч, праворуч, через плече праве в се таке, добре, що з бубном не треба плясати щоб знайти :)

    Діонісій reply Діонісій

    ні,

    краще не показуйте, бо засруть все.

    Терен reply Діонісій

    Та що там засирати, то ж відстійники старі

    Діонісій reply Терен

    наших туди пусти, то засруть те , що застрати не можна :) доречі, воду з відти брали на аналіз, вона по показниках бактеорологічних краща за воду з кранів, чомусь. в мене кум туди їзде постійно купатись, я тільки сьогодні узнав.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up