Партнер рубрики Події

Які заклади в Тернополі тепер працюватимуть вночі

Які заклади в Тернополі тепер працюватимуть вночі

Виконком затвердив перелік закладів харчування, де тернополяни зможуть відпочивати до пізньої ночі та навіть цілодобово.

 

Рішення приймали у зв’язку з проханням власників закладів. Рішення «Про Порядок встановлення нічного режиму роботи закладам торгівлі, побуту, ресторанного господарства та закладам дозвілля» для цих закладів буде дійсним впродовж одного року. 

Отож, відтепер в нічний час працюватимуть такі заклади:

Ресторан “Файне місто”, що на бульварі Шевченка 23. 

Відео дня

Бар “Клуб Файного Міста”, бульвар Шевченка 23. 

Бар “Пасаж Адлера”, бульвар Шевченка 25.

Бар-гастропаб “Natura”, що на вулиці Митрополита Шептицького, 11. 

Також пропонували включити до цього списку павільйон обслуговування автомобілів, що на Протасевича 2а. Але щодо нього міський голова запропонував вирішити на засіданні комісії. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ненза

    @te_cactus Новий телеграм канал про Тернопіль і не тільки
  • Віктор Горбаль

    І ДЕ ВИ ТАК НАПАХАЛИСЯ,ЩО ВІДПОЧИНКУ ПОТРЕБУЄТЕ- ЩЕ Й ВНОЧІ- В НАРКОРОЗСАДНИКАХ І ПРИТОНАХ ТИХ?

    Віктор Горбаль reply Віктор Горбаль

    АДЕКВАТНА МОЛОДЬ ВНОЧІ ВДОМА СПИТЬ
  • Валєра Правдоруб

    Заставний порішав
  • Сергій

    Усі заклади колишніх народних депутатів !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up