Партнер рубрики Події

Якою буде погода у передноворічний тиждень, розповіла синоптик

Якою буде погода у передноворічний тиждень, розповіла синоптик

Про погоду на католицьке Різдво і взагалі на весь передноворічний тиждень розповідає синоптик Наталка Діденко.

Про те, що цього тижня погода буде примхливою, синоптик написала на своїй сторінці у "Фейсбук":

"Погода так розгубилася перед останнім тижнем старого року, голова крутиться, скільки разів варити Кутю, чи вже ставити ялинку, чи вже всі, може, й поставили, як постити, куди постити, що ще українцям сипанути на голови в якості атмосферних подарунків - що остаточно сама заплуталась. Я вже не кажу про синоптиків. яким все це прогнозувати.
Але беремо себе в руки, опираємося передсвятковій лихоманці і дуже уважно та спокійно вивчаємо ситуацію.

24 грудня, у переддень західного Святвечора, в Україні очікується нестабільна погода.
Завтра випадатиме сніг, мокрий сніг, на Півдні буде переважно дощ.
У східних областях понеділок обмежиться лише хмарами - без істотних опадів.
Переважатиме південний вітер, на Заході України - північно-західний, рвучкий, подекуди із штормовими поривами.

Відео дня

Температура повітря найближчої ночі на Заході та Сході близько нуля, на решті території підморозить до -1-6 градусів.
Завтра вдень в Україні очікується близько нуля, на Півночі, Волині, Рівненщині. Харківщині та Луганщині -1-3 градуси.

У Києві 24 грудня випадатиме сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, хоча вона вже мало кого цікавить, стабільна у свої вредності. 
Вночі у столиці підмерзне до -3 градусів, завтра вдень передбачається 0, -1 градус.
25-26 грудня в Києві морози зміцніють до -2-8 градусів.

І нарешті з`явилася шпаринка, через яку можна трохи зазирнути у новорічну ніч. 31 грудня - 1 січня до нас наблизиться циклон атлантичного походження. І тому впродовж 1 січня 2019 року Україною пройдуть опади. У новорічну ніч - сніг та мокрий сніг на Заході та Півночі (Київ належить до Півночі), вдень 1 січня опади охоплять Центр, Схід та Південь. Опади очікуються переважно у вигляді мокрого снігу, а вдень і дощу - залежно від температури повітря. Вночі 1 січня в Україні очікується 0-6 градусів морозу, на Сумщині та Харківщині до -8 градусів, на Заході України близько нуля. У Києві у новорічну ніч до -3 градусів, вдень 1 січня до +2 градусів. Кому пощастить спільними зусиллями опустити стовпчики градусів нижче нуля, той буде фліртувати мокрими сніжками та веселим валянням у снігу із своїм предметом зітхань у новорічну ніч) 
Прогноз попередній - буде уточнюватися. Ну, ви ж в курсі)"

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up