Партнер рубрики Події

Тернополянин скаржиться, що з електронного квитка постійно зникають гроші. Що робити? (ІНСТРУКЦІЯ)

Тернополянин скаржиться, що з електронного квитка постійно зникають гроші. Що робити? (ІНСТРУКЦІЯ)

У редакцію «20 хвилин» звернувся тернополянин Михайло. Він скаржиться, що з його «Файної карти» зникають гроші, хоча він нею користується рідко. Що робити в таких ситуаціях, як перевірити свій баланс та чи можна повернути гроші – читайте у матеріалі.

«Файна карта» дозволяє заощаджувати під час проїзду громадським транспортом у Тернополі. Однак власники електронних квитків іноді скаржаться на проблеми. Як розповів тернополянин Михайло, з картки періодично зникають кошти хоча він нею не користувався. Таку ж проблему він помітив у своєї дружини.

Що робити, якщо гроші зникли

Ми звернулися у ТОВ «Системний зв’язок». Однак там розповіли – такої проблеми не було. Звернень від тернополян, що на картці зникли кошти не отримували.

Відео дня

– Перебоїв з роботою системи не було, – пояснили у ТОВ «Системний зв’язок». – Якщо у вас є така проблема – потрібно звернутися до нас. Технічний відділ може відстежити витрати електронного квитка. Якщо дійсно стався збій – проблему вирішать, і кошти повернуть. Однак таких звернень ми не отримували.

Ми надали номери проїзних квитків чоловіка в ТОВ «Системний зв’язок». Там перевірили поповнення та витрати файної картки чоловіка та надали витяги з системи редакції «20 хвилин». Як з’ясувалось – ніякі кошти не зникали. Вся інформація про поповнення та витрати зберігається в системі, тому гроші просто зникнути з рахунку не можуть. Тому якщо у вас виникли проблеми з «Файною картою» - варто звернутися до ТОВ «Системний зв’язок», де зможуть перевірити витрати та поповнення, включно з часом та місцем поповнень і витрат.       

Імовірно, чоловік надав редакції недостовірну інформацію про суми поповнення картки. На жодній з них не виявили поповнення у розмірі 70 гривень за останній час. 

Звернень до ТОВ "Системний зв'язок" від тернополян про такі проблеми не надходило. 

Опитування

Чи зникали кошти з вашої карти тернополянина?

Щоб повідомити про проблему з картою – ватро зателефонувати на гарячу лінію ТОВ «Системний зв’язок» за номером:

+38 067 2400 356

+38 050 0400 350

Також можна звернутися за адресою:

вул. В. Чорновола, 1(2-й поверх)

Як перевірити баланс картки

Дізнатися залишок на балансі карти можна за кілька кліків. Для цього потрібно перейти на Портал тернополянина. Подивитись інформацію про вашу карту можна, натиснувши на кнопку «Моя карта».

Після цього потрібно ввести номер вашої карти у відповідне поле та натиснути кнопку «Перевірити». Дев'ятизначний номер карти вказано на її звороті.

Після цього стає доступна інформація про баланс карти, її тип та термін дії. Однак ви не зможете перевірити, коли саме картою користувалися. Якщо кошти зникли – варто звернутися до підтримки.

Перевірити баланс можна і одразу після розрахунку у громадському транспорті. На квитку, який вам видає водій чи кондуктор, зазначений номер картки, якою був здійснений розрахунок, її тип та залишок на рахунку.

Також на Порталі тернополянина можна поповнити свою картку онлайн.   

А у вас були проблеми з «Файною картою»? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up