З Китаю до Тернополя привезли багато зіпсованої риби

З Китаю до Тернополя привезли багато зіпсованої риби

24 тонни риби – філе минтая надійшло у Тернопільську область з Китаю. 

Фахівці Тернопільської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби під час проведення лабораторних досліджень встановили, що риба невідоповідає органолептичним показникам, тобто невідповідає запаху та консистенції після розморожування, згідно нормативним документам. 

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Відео дня

Про цей випадок повідомили керівництво Держпродпосживслужби України та Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветсанекспертизи.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • ввв

    скоро у магазинах міста...

    Петро Білецький reply ввв

    ДАйте мені задурно якшо ви того не хочете, я зїм
  • Зоя

    Знаємо всі прекрасно, як ветеринарна лабораторія працює і які в них методи . Вже якщо і їм на сковорідки таку рибу на дослідження відправили, тоді точно спорчена. Напевно когось крутнуло від тої рибки.
  • Діонісій

    ті тони самі прийшли з Китаю?, якийсь наш барига замовив то гімно, щоб бабосів легко заробити. да хрен там.

    Петро Білецький reply Діонісій

    Ти не шариш. Вони просто хочуть з чувака бабки злупити і все. І чо зразу якщо з Китаю то гімно ?? Може та риба з Росії. Вони там вже давно її виловлюють, не то шо виловлують і вибивають. Їжте рибку громадяни, послабляйте Росію.

    Діонісій reply Петро Білецький

    я не казав, що все китайське - гімно. там за що заплатиш і скільки, то і отримаєш. хоч нормальне-плати більше, хоч дешеве, платиш менше, але якість яка :)  а наші бізнесмени можуть із гімна цукерку зробити, але потім воно вилазить, чи покупцям боком чи бізнесам. а чого рибка російська ? в нас всі торгові стосунки відсутні з ними. дешевше того хека і таке інше везти з інших країн, вон вугілля везуть з ПАР і нормальне і дешевше, ну так кажуть :)
  • Володимир Кульба

    Значить мороженої риби не купляємо, тільки живу. Хай самі їдять

    Iryna Vakhriv reply Володимир Кульба

    ага, я десь місяць назад як чистила коропа-під лусочками червоні черви і в жабрах.... бррр гидота. брала на  овочевому ринку за сіткою

    Петро Білецький reply Iryna Vakhriv

    В тебе Ірина черви в голові. То кожна риба має якогось паразита. Просто всі небезпечні сидять в кишках, а саму рибу потрібно нормально посолити і обжарити, таким чином вбеваються всі паразити які можуть бути на шкірі чи в самому мясі. 3 роки їм рибу з нашого озера і ше не вмер

    Iryna Vakhriv reply Петро Білецький

    Петре, я  теж не новачок- їж хоч гімно, невперше купую та чищу живу рибу-тому таке бачила вперше. А якшо для деяких гамноїдів це норма-то на здоровя!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up