Зросте ціна на газ та опалення: як економити та що тепер буде з субсидіями (запис прямої трансляції)

Зросте ціна на газ та опалення: як економити та що тепер буде з субсидіями (запис прямої трансляції)

Скільки платитимуть тернополяни за газ, починаючи з 1 листопада поточного року, і як вплине збільшення тарифу на нарахування субсидій, про це поговоримо під час прямого ефіру 25 жовтня.

Нагадаємо, що уряд підвищує ціну на газ на 23,5%. На цей крок, кажуть чиновники, чекали давно, одна відтерміновували дане рішення. Ціна одного кубометра природного газу з 1 листопада становитиме 8,59 грн.

Чим мотивують такі дії Кабміну тернопільські експерти, як здійснюватимуть нарахування послуги в Тернополі, чи економитимуть на опаленні в школах і садках  та чи будуть проводити перерахунок субсидій? Відповіді на ці та інші питання пролунають під час прямого ефіру.

Онлайн-чат розпочнеться о 14.10 на сайті «20 хвилин».

Відео дня

У коментарях до цього тексту ви можете залишити свої питання гостям програми. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

 

Коментарі (15)
  • 123

    Гройсман бив в груди і кричав 8,55 ..... звідки взялося 8,59
  • fatima

    Не ми такі життя таке так вальцман га...дон порошенко докерувався що люди ледве виживають коли зарплата збільшується на 12 % то комуналка і продукти,і ліки на 25% як ті люди мають виживати на чому вже економити на туалетному папері.Ган...дон порошенко вже не довго залишилося скоро ти вилетеш як г..мно вилітає зі с..раки  ти йо..бко а не президент тебе треба є..ти в хвіст і в гриву ти злодій ,коли люди бідують ти відкриваєш офшори ,ти морду і с..раку розпасло як кабан ти вже  в телевізор не влазишся .Ви не можете зловити порошенка і депутатів за руку бо він в торбах не носить недоїдки,він як краде то в крупних маштабах,а депутати вони що крадуть це вони собі премії добавляють по 700 тисяч за рік кожен,при тому що зарплата 40 тисяч і більше і лікування безплатно,а ти іди воюй нехай тобі відриває руки ноги за вальцманові порошенкові маєтки,і потім станеш інвалідом отримаєш 1000 гривень пенсії.Потрібно розвернути танки на 180 градусів знищити в іх лепутатів і президента і глядиш війна припинеться.Єб.уччий порошенко навішо тобі сидіти 5 років і красти і виводити офшори,посидів рік побачив що нічого не зробив пішов з високо піднятою головою але ти га..дон і так не получиться ти злодій і корупціонер
  • fatima

    Хули мусора, хули мусора, хули?
    Едем так, как ехали, даже в хуй не дули
    Хули, ну, допустим, ремень не пристегнули
    Я кругом тонирован — значит, всё в ажуре
    Хули мусора, хули мусора, хули?
    Едем так, как ехали, даже в хуй не дули
    Хули, ну, допустим, ремень не пристегнули
    Я кругом тонирован — значит, всё в ажуре
  • світлана

    Добре,нехай газ дорожчає,проїзд і т.д... Але відповідно повинні підніматись зарплати мінімальні до 200 євро ,пенсії. А за що людям жити? Ліки копувати?Одягнеобхідний,їжу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up