Партнер рубрики Події

З російського полону повернули військового медика з Чортківщини

З російського полону повернули військового медика з Чортківщини
  • 31 січня Україна повернула з російського полону 207 захисників. 
  • Серед звільнених і житель Чортківщини Андрій Колосінський. 
  • Журналісти «20 хвилин» більше дізналися про земляка.

Андрій Колосінський у 2018 році закінчив Тернопільський державний хмедичний університет імені Горбачевського. Після чого працював у головному військовому клінічному госпіталі. Про це хлопець писав на власній сторінці у Фейсбук. 

Під час повномасштабного вторгнення Андрій разом з дружиною Ніною перебували на «Азовсталі». Там вони надавали медичну допомогу пораненим. Про це свідчать дописи пані Ніни у соціальних мережах. 

Відео дня

«24.02.2022-18.05.2022 Маріуполь. Місто нескорених і незламних героїв. Це час, коли лише одна мета — аби продовжувало битися серце кожного з них. Час, коли не існувало ні втоми, ні страху, ні жалю до себе. Час, коли не маєш права на помилку. Час переоцінки пріоритетів, цінностей і життя загалом. Випробування на міцність, стійкість і витривалість. Дякую усім захисникам і захисницям Маріуполя, ми робили неймовірні речі. Нас обʼєднує спільна історія, яка закінчиться тільки тоді, коли кожен з нас буде на рідній землі. Вірю в найкраще і чекаю усіх вдома», — пише пані Ніна на власній сторінці. 

Журналістам «20 хвилин» вдалося дізнатися, що дружину військового медика Ніну Колосінську звільнили з полону раніше. А ось звільнення Андрія з полону чекали понад 600 днів. 

Незабаром рідні, близькі та друзі зможуть обійняти захисника. 

Редакція «20 хвилин» радіє разом з родинами звільнених і чекаємо на інших полонених вдома. 
 

Читайте також: 

Повернувся майже через два роки з російського полону: у Тернополі діти чекають батька

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Євгенія Євгенія

    Дякую Господу!

keyboard_arrow_up