Партнер рубрики Події

З Тернопільщини видворили прихильника РФ з подвійним громадянством

З Тернопільщини видворили прихильника РФ з подвійним громадянством
  • На території Тернопільської області виявили чоловіка з подвійним громадянством.
  • Він пропагував «руський мір» і незаконно перебував в Україні.  
  • Нелегала з російським походженням видворили з України.

 

Працівники Служби безпеки України та Міграційної служби Тернопільської області під час виконання повноважень щодо запобігання і протидії нелегальній (незаконній) міграції виявили чоловіка із подвійним громадянством Королівства Швеція-російська федерація, уродженця м. Свердловськ, рф, – повідомляють у Міграційній службі Тернопільської області.

Після перевірок у Міграційній службі встановили, що іноземець нелегально проживав на території України. Також зазначається, що перед початком російсько-української війни цей чоловік пропагував «руській мір» та схвалював дії військово-політичного керівництва рф. Це відбувалось під час його участі у зустрічі англомовного клубу в Києві. Іноземний порушник переконував оточуючих у тому, що в проблемах України винен колективний «Захід» та США.

28-го квітня 2023 року працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Тернопільській області і Тернопільського відділу №1 спільно із працівниками Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України супроводжували іноземця до пункту пропуску «Шегині». При підтримці Держприкордонслужби нелегала повернули до країни його походження і заборонили протягом 8 років в’їжджати на територію України.

Відео дня

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що послушник Почаївської лаври у своїх соцмережах виправдовував збройну агресію рф. Також повідомляли, як 23-річний ухилянт з Тернопільщини у багажнику мікроавтобусу ховався від прикордонників під час перетину пункту пропуску «Шегині».

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віра Перхалюк

    Нам сміття не потрібно.

keyboard_arrow_up