Партнер рубрики Події

Загорілась свічка у труні дідуся – мало живцем не згорів його 10-річний онук

Загорілась свічка у труні дідуся – мало живцем не згорів його 10-річний онук
  • Хлопчик з термічними опіками третього ступеня – у реанімації. Життю дитини загрози немає.
  • В труні горіла свічка. Проте над ранок, родичі вийшли з будинку по господарських питаннях, свічка догоріла і спалахнула пожежа. Онук-школяр спав у сусідній кімнаті.

Воскова свічка в труні покійного діда мало не коштувала життя його онукові.

Дитина з опіками - у реанімації, вогнем пошкоджені дві кімнати. Такими були наслідки пожежі, яка виникла в селі Юськівці Лановецького району. Повідомлення про нещастя надійшло на лінію "102" від диспетчера служби надзвичайних ситуацій.

  • Як з'ясувалося, причиною пожежі стала звичайна воскова свічка, - розповів начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - У будинку готувалися до відправи по померлому. В труні горіла свічка. Проте над ранок, родичі вийшли з будинку по господарських питаннях, свічка догоріла і спалахнула пожежа, в результаті якої постраждав десятирічний хлопчик.

Як вдалось з’ясувати «20 хвилин», у будинку лежало тіло дідуся. Його 10-річний онук спав у сусідній кімнаті.  Нещастя трапилось в ніч з суботи на неділю. Покійного діда  мали невдовзі поховати.

Відео дня

Дитину з термічними опіками третього ступеня госпіталізували в реанімаційне відділення. За попередніми даними, у дитини вогонь пошкодив тулуб, стегно, спину та верхні дихальні шляхи. Загрози життю хлопчика немає.

  • Даний факт внесений в ЄРДР за статтею 270 частина 1 ККУ - порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, - каже Сергій Крета. -  Триває слідство.

За словами правоохоронців, відповідальність за каліцтво малого і те, що його залишили в небезпеці – на дорослих, котрі були вдома і мали б пильнувати за дитиною.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Галина Голіней

    Д
  • Світлана Киричук

    А підсвічники навіщо?
  • Borushok Olha

    МОЖЕ БІЛЯ ТРУНИ? В ТРУНІ ХІБА НЕБІЩИКА З ПАЛИТИ,І СМІХ І СТРАХ В ГРІХ»
  • Ярослав Філюк

    А з дідусем,що?

    Петро Білецький reply Ярослав Філюк

    Кремірували
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up