Захворіла ціла сім'я - мама, тато і немовля. Це родичі жінки з Козови, яка померла від коронавірусу

Захворіла ціла сім'я - мама, тато і немовля. Це родичі жінки з Козови, яка померла від коронавірусу

COVID-19 підтвердили у трьох жителів Тернополя – це родичі жінки з Козівського району, яка померла 2 квітня. Коронавірус підтвердили в чоловіка (сина померлої), його дружини та їх тримісячної дитини. 

Зараз двоє пацієнтів (мама з немовлям) знаходяться в Тернопільській міській дитячій лікарні. Тато - на амбулаторному лікуванні.

Нагадаємо, що покійна родичка - Надія Михайлівна проживала разом з чоловіком на хуторі у напрямку Зборова, який належить до Будилівської сільської ради. За розповідями місцевих, хати на хуторі розташовані приблизно на відстані 500 м. Хутір невеликий. Але жінка контактувала з багатьма. Принаймні, у місцевих крамницях її бачили часто.  

Відео дня

Дорослі діти проживали окремо – син з сім'єю у Козові, донька – у Тернополі, працює медсестрою у приватного стоматолога. Коли діти востаннє контактували з матір'ю – наразі невідомо. Надя їздила до Тернополя, там продавала молоко, - запевняють місцеві мешканці, які просили не називати їхніх даних. Редакції вони відомі.

– Три тижні тому була в сільраді. Казала, треба терміново погодити знаки, бо лягає в лікарню. Почувалась погано, казала: "Щось мене мучить всередині. Сильно кашляла". Чи лягла одразу в лікарню – навряд, бо часто бачили її в селі. Ми всі просто, як прибиті зараз. Що робити? Що з нами буде?

Читайте також: Жінка з Козови, яка померла від коронавірусу, продавала молоко у Тернополі. Захворіла – ще три тижні тому.

У Козівську центральну районну лікарню пацієнтка поступила 30 березня. Далі в неї підтвердили COVID-19, повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом. Перебувала жінка в реанімаційному відділенні Козівської лікарні у важкому стані. За словами директора лікарні Богдана Маркевича, у пацієнтки була пневмонія, її підключили до апарату штучної вентиляції легень. Ні з ким із-за кордону вона не контактувала. Померла пацієнтка о 20 годині 2 квітня.

Наразі медики надають усю необхідну допомогу рідним пані Надії. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (96)
  • Марія Хомко

    Спаси Господи
  • Ніна Пилипів.

    Господи оздорови,зціли і помилуй всю родину.
  • Женя Степанисько

    Дай бог здоров'я всім людям
  • Наталя Войчук

    Це жах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up