Замість першовересневої лінійки - “Родинне вогнище”. У Тернополі міняють традиції

Замість першовересневої лінійки - “Родинне вогнище”. У Тернополі міняють традиції
  • Вогнище замість лінійки – у Тернопільському навчально-виховному комплексі «Школа-ліцей № 6 імені Назарія Яремчука» відмовилися від традиційного «першого дзвоника».
  • Цьогоріч свято розпочалось о 10.00 ранку 31 серпня у Кутківецькому лісі.

Діти танцюють, граються та змагаються. Свято завершується спільним частуванням  – смачною їжею, зготованою на вогні, і морозивом.

- Вже п’ятий рік поспіль школа святкує початок нового навчального року не так , як усі інші, - розповідає директор школи Олександр Остапчук. - Така форма проведення дуже цікава дітям, бо вона не вимагає годину стояти на лінійці струнко.

 Третьокласниці-подружки Віка та Оля розповіли, що їм дуже подобається так починати навчальний рік.

Відео дня

- Ми з однокласниками влітку не бачились, тому нам дуже подобається, що ми маємо змогу поспілкуватися і повеселитися, - кажуть дівчатка.

Батьки дітей позитивно ставляться до цього. Вони зізнаються, для них це теж відпочинок.


- А от старші класи вже хочуть чогось нового. Тому цьогоріч педагогічний колектив придумав ще інше рішення проблеми нудних для дітей лінійок, - каже директор.

2-7 класи святкують перше вересня на природі, старша школа ввечері у дворику школи буде відриватись на дискотеці. Для них ввечері 31 серпня, о 19.30. буде організована  українська першовереснева вечірка в шкільному дворику.

- Ми запросили діджеїв та певні гурти, які будуть виступати для наших учнів, -зазначає пан Остапчук.

Для першачків свято в понеділок. Буде організована невеличка програма на десять хвилин, а далі в класах діток чекатимуть аніматори. У школі кажуть: головне, щоб вони в перший день прийшли і зразу зрозуміли, що їх у школі люблять і навчання - це цікаво.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Oksana Fiorentina

    Дуже цікаво!!!!
  • Світлана Гордій

    Ужасно,краще коли є святкова лінійка,лунає дзвоник,дурдом а не зміни

    Світлана Гордій reply Світлана Гордій

    Якщо в нашій Лозівській школі таке зроблять,непіду ні я,ні моя дитина,не подобаються мені такі зміни,вже ті флешмопи нікому непотрібні в горлі сидять!

    David Starr reply Світлана Гордій

    Судячи із вашої грамотності, школу ви й так пропускали чимало ) Так що можете і не йти, певно ніхто й не помітить.

    Marina Komendat reply Світлана Гордій

    Дзвоник лунатиме щодня, і так аж до кінця травня :)
    Ніхто нічого не втратив!
  • Леся Корнюша

    Це её
  • Таня Новак

    Усюди б такі зміни це дуже круто та незвичайно!!!👍👍👍
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up