Партнер рубрики Події

Запропонуйте своїх кандидатів на керівні посади у поліції

Запропонуйте своїх кандидатів на керівні посади у поліції
  • Серед наявних кандидатів на посади трьох райвідділів – два майора і три підполковника. 
  • Ви маєте змогу запропонувати свого кандидата.
  • Якщо у когось є зауваження до тих чи інших кандидатур - пишіть. Я прислухатимуся до кожного і робитиму висновки. 

П'ять кандидатів на керівні посади до Чортківського, Бережанського та Кременецького відділів поліції розглянули на засіданні колегії, яка відбулась 19 травня в головному управлінні нацполіції в області.

  • Обрати достойних важко, оскільки кандидатур не є багато, - каже начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. - Остаточне рішення, відповідно до Закону, буде за мною, але я прислухатимусь до думки колег, журналістів та громадських активістів.

У поліції просять долучитись активістів та небайдужих тернополян і пропонувати власних кандидатів на посади головних поліцейських трьох районів.

У Кременецькому відділі поліції виконує обов'язки начальника підполковник Роман Стрижак. Члени колегії вирішили не пропонувати інших кандидатів, а дати місяць часу, аби Роман Стрижак «підтягнув» та налагодив роботу у ввіреному йому відділі. Після цього прийматимуть рішення.

Відео дня

-       На Бережанщині зараз напружені стосунки між владою, громадськістю, поліцією та активістами, - каже Олександр Богомол. - Тому очолити даний відділ повинна людина зі стажем, яка знайде спільну мову з усіма і зможе налагодити роботу. Серед запропонованих кандидатів - підполковник поліції Ярослав Байрак та делегований від громади майор Владислав Синовець.

У Чортківському відділі поліції наразі виконує обов'язки майор поліції Віктор Василик. Його конкурентом на посаду запропонували підполковника Андрія Свинарчука.

-       Шанси є в кожного, - каже Олександр Богомол. - Якщо у когось є зауваження до тих чи інших кандидатур - пишіть. Я прислухатимуся до кожного і робитиму висновки.

Довідка

Підполковник поліції Ярослав Байрак, 1979 р. н. Закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. В органах внутрішніх справ з 1996 р. Працює оперуповноваженим оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку.

Майор поліції Владислав Синовець, 1976 р.н. Закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. В органах внутрішніх справ з 2004. Сьогодні - начальник сектору реагування патрульної поліції №3 патрульної поліції Бережан.

Підполковник поліції Андрій Свинарчук, 1978 р.н. В органах внутрішніх справ з 1995 року. Заступник начальника управління-начальник відділу боротьби з організованою злочинністю управління карного розшуку кримінальної поліції.  

Підполковник поліції Роман Стрижак, 1975 р.н. Закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. В органах внутрішніх справ з 2003 року. Сьогодні – т.в.о. начальника Кременецького відділу поліції.  

Майор поліції Віктор Василик, 1984 р.н. В органах внутрішніх справ з 2007 року. Зараз -  т.в.о. начальника Чортківського відділу поліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up