Партнер рубрики Події

Затопило так, що воду з будинків відкачували рятувальники. Постраждала і дитяча поліклініка

Затопило так, що воду з будинків відкачували рятувальники. Постраждала і дитяча поліклініка

Пожежно-рятувальні підрозділи Тернопільщини двічі залучались для відкачування води з приміщень — рятували від підтоплення будівлю дитячої поліклініки на вул. Федьковича і кілька будинків на Оболоня

 

Сильна злива знову накоїла лиха у Тернополі — затопило кілька житлових будинків і подвір’їв у місті. Також постраждало від підтоплення приміщення дитячої поліклініки на вул. Федьковича, яку в народі називають «поліклініка на Гоголя». Про це повідомили у головному управлінні ДСНС в області.

— Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Тернопільщини двічі залучались для відкачування води з приміщень, за допомогою мотопомпи, що виникли внаслідок проливних дощів, — повідомив речник ГУ ДСНС в області Сергій Данілін.

Відео дня

Внаслідок значних дощів в м. Тернопіль на вул. Федьковича, 16 відбулось підтоплення підвального приміщення Тернопільської міської дитячої поліклініки.

— Оперативною групою 1-го державного пожежно-рятувального загону, для забезпечення водовідведення, здійснено прочищення дренажної системи за вказаною адресою, — повідомив Сергій Дінілін. — Цього ж дня у м. Тернопіль на вул. Оболоня, 35 та 37 відбулось підтоплення територій 2-х приватних домогосподарств. Для відкачування води на місце події залучалось чергове відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативна група 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

 

Читайте також:

Неподалік «Білого дому» – провалля посеред дороги. Будьте обережні!

Тернопільщину затопило: транспорт пливе, а парасольки не рятують

На "Дружбі" все пливе. Де ще затопило? Надсилайте свої фото (ФОТО, ВІДЕО)

Повалило дерева та затопило вулиці: наслідки негоди у Тернополі (ФОТО, ВІДЕО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up