Партнер рубрики Події

Зеленський закликав відправляти воєнкомів-тиловиків на фронт, – Міністр оборони Резніков

Зеленський закликав відправляти воєнкомів-тиловиків на фронт, – Міністр оборони Резніков
  • Президент України Володимир Зеленський рекомендував головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному відправляти на фронт керівників військкоматів.
  • Про це під час пресконференції, 28 квітня, заявив Міністр оборони України Олексій Резніков.

Зеленський дав Залужному «серйозну рекомендацію» – переважну кількість ввоєнкомів, які давно сидять у центрах комплектування, відправляти на фронт як бійців, – зазначив очільник Міноборои під час пресконференції. Резніков додав, що замість них мають призначатися воїни, які зазнали поранень.

Це будуть люди, які знають, зокрема, як правильно проводити роботу щодо реалізації мобілізаційних потреб, – сказав Резніков.

Відео дня

Крім цього, Олексій Резніков повідомив, що новопризначений заступник міністра оборони Олександр Павлюк вже опікується питанням реформування центрів комплектування та соціальної підтримки.

Опитування

Чи згодні ви з тим, що діючі воєнкоми-тиловики мають піти на фронт, а замість них прийдуть військові, які зазнали поранень?

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що Уряд розширив повноваження територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Тепер повістки дозволили вручати всім військовозобов’язаним незалежно від місця їх проживання.  Також розповідали, що в Україні планують створити реєстр ухилянтів.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Вадим Ковальчук

    Рєзнікова першого.то тоді МОЖЕ і щось зміниться.
  • Serhij Mykolaienko

    Гарний маркетинговий хід від зеленського - черговий раз серонути в бік Залужного, показати своєму лрхторату хто "в хаті головний". А те, що воєнкоми і мобілізація то не парафія головного воєнкома - у його лохтората розуму не вистачить про те здогадатися😁
  • Керівники військкоматів вже стільки "заробили" на білих військквитках, що куплять теплу посаду, або білет до іспанської вілли, яку недавно придбала теща-пенсіонерка...
  • Світлана Дзюбик

    Правильне рішення

keyboard_arrow_up