Партнер рубрики Події

Згадуємо 2018-ий: як горіла "Китайська стіна", дитяча лікарня, спиртзавод, квартира на Текстильній

Згадуємо 2018-ий:  як горіла "Китайська стіна", дитяча лікарня, спиртзавод, квартира на Текстильній

За 2018-й рік на Тернопільщині трапився не один десяток пожеж. Були незначні загорання, були і жахливі пожежі, які наробили чимало біди. Ми вибрали кілька резонансних. 

У лютому 2018-ого горіло підвальне приміщення Тернопільської міської дитячої комунальної  лікарні на вул. Клінічній, 1а. Пожежа трапилася в приміщенні, де зберігають документацію, вогонь пошкодив частину історій хворіб хворих. Тоді рятувальники евакуювали 31 дитину, 60 дорослих. Пацієнтів перевели в іншу лікарню. 

А на початку квітня в Тернополі горіла "Китайська стіна". Точніше квартира на 7-ому поверсі в будинку за адресою просп. С.Бандери, 96. Тоді з під'їзду евакуювали 62 людини. 

Відео дня

Збаразька спиртобаза горіла 23 червня. Пожежа розпочалася у виробничому корпусі будівлі та охопила 1200 метрів квадратних. На місці надзвичайної ситуації працювали рятувальники, правоохоронці та швидка. Евакуювали більше трьохсот місцевих мешканців.

Ще одна пожежа на підприємстві на Збаражчині трапилася в 6 липня: в с. Чернихівці Збаразького району, в складських приміщеннях для зберігання сировини згоріло вогонь знищив покриття будівлі на площі 300 м.кв та орієнтовно 100 рулонів з сировиною для виготовлення туалетного паперу загальною вагою 30 тонн. На місці події загиблих та травмованих не виявлено.

А від пожежі в квартирі на вул. Текстильній, 16 постраждала сім'я Олійників. У багатоповерхівці 28 листопада повністю згоріла трикімнатна квартира. Чоловік, аби врятуватись, вистрибнув з вікна. Йому зробили термінову операцію на хребті.  Крім того,в чоловіка був струс мозгу, травмована грудна клітка і розтрощені п’яти. Поки чоловік був у лікарні, його дружина та двоє доньок жили у бабусі. Аби допомогти сім'ї, в якої вщент згоріла квартира, а батько потребує лікування, люди органзіували збір коштів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Зеленський - ТИ ПРОСТО КЛОУН, НЕ БУТИ ТОБІ ПРЕЗИДЕНТОМ.

    Нема про шо писати? Можливо потрібно ще згадати 2017....2001.....1993..., дуже часто повторюються одні і ті самі непотрібні новини... не хочу більше витрачати свій вільний час на відвідування такого  сайту .

    Вікторія reply Зеленський - ТИ ПРОСТО КЛОУН, НЕ БУТИ ТОБІ ПРЕЗИДЕНТОМ.

    От дивна людина. Якщо вам не подобається ця новина, то не відкривайте, логічно ж)))

    Зеленський - ТИ ПРОСТО КЛОУН, НЕ БУТИ ТОБІ ПРЕЗИДЕНТОМ. reply Вікторія

    Якщо вам не подобається сума оплати за комунальні, то не оплачуйте, логічно ж ...

    Марина reply Зеленський - ТИ ПРОСТО КЛОУН, НЕ БУТИ ТОБІ ПРЕЗИДЕНТОМ.

    А казали, що більше не прийдете сюди :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up