Жінка Року 2013 Оксана Хомишин

Жінка Року 2013 Оксана Хомишин
Оксана Хомишин

Народилася 31 липня 1977 року у місті Тернополі. Освіту здобула у Тернопільській державній медичній академії імені І.Горбачевського за спеціальністю «Лікувальна справа», де і отримала диплом із відзнакою. Після цього була інтернатура, за результатами якої було присвоєно звання лікаря-спеціаліста «Дитяча офтальмологія». В цьому ж напрямку у 2008 пані Оксані було присвоєно другу кваліфікаційну категорію (спеціальність «Офтальмологія»).
Оксана Григорівна з 2001 по 2006 рік працювала лікарем-офтальмологом кабінету охорони зору Рівненської обласної дитячої лікарні офтальмологічного відділення. З 2006 і зараз працює лікарем-офтальмологом в клініці «Медікус» - структурному підрозділі приватного підприємства «Любанок» із суміщенням посади заступника головного лікаря з поліклінічної роботи на громадських засадах з жовтня 2009 року.
Пані Оксана має величезний досвід у лікуванні аномалії рефракції та косоокості у дітей, у проведенні контактної корекції зору, у консервативному лікуванні гострих та хронічних захворювань у дітей, у застосуванні різноманітних методик ортоптичного та плеоптичного лікування органів зору.
Жінка активно бере участь у благочинності , безкоштовно обстежуючи та лікуючи дітей із вадами зору 6-9-річного віку. За 6 років роботи у клініці «Медікус» вона допомогла близько 8 тисячам дітей.
У 2010 році вона брала участь у програмі «Формула здоров’я» в прямому ефірі на ТОВ ТВ-4.
У червні 2010 нагороджена грамотою ГУОЗ Тернопільської ОДА за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у надання висококваліфікованої допомоги населенню, вискоий професіоналізм, відданість справі, активну громадянську позицію.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:04 Нехай всі дітки ростуть у мирній країні: в перинатальному центрі вітали новоспечених мамусь photo_camera 14:03 Готуйтесь до заморозків: на Тернопільщині — штормове попередження 13:01 Вишнівецька громада в жалобі: «На щиті» повертається герой Володимир Шкребтан 12:01 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 11:01 Дякую за життя, найрідніша: тернополяни в соцмережах вітають мам зі святом play_circle_filled photo_camera 10:03 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані протягом півроку 09:03 Готуємо заливний пиріг із м'ясом нашвидкуруч 21:00 У Зарваниці відбулася проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 На Провідну неділю до кладовищ курсуватиме більше громадського транспорту 19:07 Судили тернополянина, який створив групу у Телеграм про повістки і переміщення ТЦК 18:00 Євробачення 2024: де дивитися трансляцію гранд-фіналу та як голосувати 17:05 Коли можна вклеїти фото у паспорті і чи буде чинним документ без нового зображення 16:00 ФК«Нива» у Тернополі прийматиме запорізький «Металург»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up