Жінка Року 2013 Тетяна Євчук

Жінка Року 2013 Тетяна Євчук
Тетяна Євчук

Народилася 11 квітня 1978 року в місті Тернопіль.
Розпочати власну справу її надихнуло ж власне весілля. Коли обирала весільну сукню, зрозуміла, що робота повинна бути святом, а не сірими буднями. Адже після закінчення Політехнічного університету ім. Пулюя творча Тетяна не захотіла пливти за течією, тому вирішила займатися тим, що їй до душі. Тож, заручившись підтримкою чоловіка, молода жінка відважилася на відкриття весільного салону. Тепер її робота асоціюється з казкою, про яку мріє кожна кожна наречена.
Успішна та цілеспрямована бізнес-леді, хороша порадниця та щира подруга, мати та любляча дружина для свого чоловіка. Щороку сотні дівчат довіряють їй найвідповідальнішу подію у їхньому житті, день безмежної радості і світлого кохання – весілля. Уже більше 10 років Тетяна Євчук разом із власною мережею весільних салонів "Камелія", "Амелі" та весільним бутиком "Міс Келлі" створюють неперевершені образи сучасним нареченим, допомагають відчувати себе справжньою королевою .
Скільки ж всього у цих платтях…!? Щоб бути в курсі усіх тенденцій моди, Тетяна відвідує щорічно покази весільних мод від відомих світових дизайнерів, які широко представлені в її весільних салонах: FARA SPOSA(Іспанія), HERM`S(Франція),MISS KELLY(Франція), ОКСАНА МУХА(Україна), MAXIMA(Україна), а також отримала особисте запрошення від PIERRE CARDIN на показ мод до Італії.

«За досить короткий період ми здобули велику кількість клієнтів, які залишились задоволені нашими сукнями, обслуговуванням та чарівним виглядом. Результат нашої праці – народне визнання і перемога в акціях «Народний бренд-2010», «Народний бренд-2011»у номінації «Кращий весільний салон»та безліч власних життєвих перемог»- розповідає Тетяна. Попри молоді роки вона досягла всього, до чого прагнула. Все це завдяки позитивним емоціям, які дарують рідні й улюблена робота.

«Робота — як наркотик, — переконана Тетяна. — Спочатку вона захоплює тебе, а потім уже не можеш відмовитися від адреналіну, який отримуєш».

Відео дня

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 Копаючи могилу для військового, знайшли гранати і людські рештки 11:35 Як новачкам підготуватися до свого першого забігу? Важливі поради від тренера (новини компаній) 11:00 Жінка травмувалася в тернопільській маршрутці 10:05 Готуємо домашні рогалики з повидлом, вишнею чи маком Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:00 Тернопільщина втратила захисників Олександра Грицюка і Віталія Тимківа 22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up