Жителька Бережанщини заплатила понад 30 тисяч гривень за «доленосну зустріч»

Жителька Бережанщини заплатила понад 30 тисяч гривень за «доленосну зустріч»
  • Вона до нього з усією душею, а він виявився негідником…
  • Працівники Бережанської поліції приймали заяву про аферу від місцевої жительки.
  • Її ошукав потенційний наречений.

Мешканка Бережанського району розповіла поліцейським свою сумну історію. Виявляється вона познайомилась у соціальних мережах з чоловіком. Він їй розповів, що сам американець але зараз працює на закритому об’єкті в Сирії. Вони деякий час переписувались. А коли постало питання про зустріч, наречений заявив, що зараз не має можливості зняти готівку з власного рахунку. Він просив жінку оплатити його приїзд до неї, а при зустрічі обіцяв все компенсувати.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління Нацполіції в Тернопільській області.

Окрилена коханням жінка навіть не підозрювала про підступні наміри потенційного нареченого. Вона довірливо перерахувала на вказаний рахунок 38 тисяч гривень і вже мріяла про доленосну зустріч. Але після того, як гроші дійшли до адресата, він одразу ж зник з соціальних мереж і припинив листування з жінкою. Тоді засмучена жертва і зрозуміла, що натрапила на афериста. Про цю шахрайську пастку вона поінформувала правоохоронців.

Відео дня

Відомості за фактом шахрайства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно статті 190 Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють усі обставини події.

Поліцейські застерігають краян:

  • Не вступати в довірливу розмову, переписку з невідомими особами в мережі.
  • Ігноруйте зайві запити на переписку від незнайомців та у жодному разі не перераховуйте їм гроші. 

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писали про те, як тернополянин заплатив 3 тисячі доларів за неіснуюче авто. У такий самий спосіб аферисти ошукали і подружжя з Чортківщини. Ми також розповідали про те, як не потрапити у пастку, спокусившись на фейкову допомогу від ООН.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up