Партнер рубрики Події

Життя тернополянки Ірини Новомлинської схоже на чарівну казку

Життя тернополянки Ірини Новомлинської схоже на чарівну казку
Тернопільська співачка і ведуча Ірина Новомлинська не раз отримувала перемоги на пісенних конкурсах і конкурсах краси, спробувала себе на «Х-факторі», перемогла у фотоконкурсі «Найкраща наречена-2010»

Особисте життя тернополянки Ірини Новомлинської схоже на чарівну казку про принцесу та її принца.
Познайомившись зі своїм майбутнім чоловіком Романом Феликом на конкурсі краси, дівчина й уявити собі не могла, наскільки красивими і романтичними будуть його залицяння.
Була головною Снігуркою Тернополя
- У Тернополі вас знають як співачку та ведучу різних концертів. Скажіть, хто і коли виявив у вас ці здібності?
- Я почала співати з раннього дитинства. Любов до пісні прищепили мені мама та бабусі. Саме вони вчили мене різних пісень, в тому числі народних і патріотичних. До речі, в мене й досі зберігається касета, де я маючи 2 роки і 4 місяці, співаю гімн України.
Вже у дитсадку вихователька порадила моїй мамі, щоб я взяла участь в конкурсі «Діти сонця- 1992». В результаті у 4 роки і 2 місяці я здобула титул «Магістр чарівного співу». Після цього я була учасницею дитячого театру естради. На одному із концертів у «Березолі» мене помітив Олег Крамар, який запросив у свою студію «Шанс». Я досі вдячна йому за це. В той час я часто їздила на різноманітні пісенні конкурси. Виступала в Одесі, Києві, Львові, Хмельницькому та інших містах України, а також у Польщі та Угорщині. Усюди займала призові місця. Кілька років поспіль була головною Снігуронькою Тернополя на мерівських ялинках у ПК «Березіль»
З шести років займалася бальними танцями. Їздила на конкурси, неодноразово займала призові місця. Про що свідчить колекція грамот і медалей.
З дитинства моє життя пов’язане зі сценою. Я – співачка, ведуча концертів та різноманітних шоу-програм. Беру участь у конкурсах краси, захоплююся грою у театрі. Та все ж понад усе закохана в пісню. Щиро вдячна своїй мамі і бабусям, які завжди підтримують мене і є постійними глядачами практично усіх моїх виступів.
- Чому вступили в економічний університет?
- Справа в тому, що я завжди вважала, що окрім співу потрібно мати якусь професію. Тому й вступила в Тернопільський національний економічний університет на факультет міжнародного бізнесу і менеджменту. Навчаючись тут, я стала обізнаною не лише в економіці України, а й в економіці інших країн. На мою думку, це допоможе творчій людині реалізувати себе, налагодивши зв’язки з іноземними партнерами. Сприяє цьому і знання іноземних мов. Зокрема я вивчила англійську та іспанську.
В ТНЕУ познайомилася з двома прекрасними, талановитими і творчими людьми - Світланою Сорочинською та Аллою Бінцаровською, які з перших днів своєї роботи в університеті значно підняли його творчий потенціал. Я дуже вдячна їм за те, що завжди запрошують мене на різні концерти як співачку і ведучу, а також за те, що допомагають талановитій молоді реалізувати себе в творчості.
«Х-фактор» - цікава пригода
- З ким із відомих артистів вам доводилось виступати на одній сцені?
- Виступала на одній сцені з Ніною Матвієнко, Вовою зі Львова, Владом Ямою. До речі, я вела три концерти участь у яких брав цей танцюрист, спілкувалася з ним особисто. Пригадую, на одному з концертів я подякувала йому за прекрасний танець і, згідно зі сценарієм, запитала про секрет його успіху і про те, чи задоволений він тернопільською публікою. На що Влад Яма відповів: "Від  тернопільської публіки йде особлива енергетика, та все ж найбільше у Тернополі мені сподобались ви." Після цього він простягнув мені квіти, які йому подарували шанувальники.
- Знаю, що ви увійшли в сотню найкращих співаків першого сезону "Х-фактору"...
- Для мене участь у цьому шоу - це була цікава пригода. Я хотіла спробувати свої сили і зробила це. Мені дуже приємно, що з Тернополя відібрали до сотні найкращих  лише двох співачок - Ірину Борисюк і мене. Так сталося, що в тренувальний табір у Київ я поїхала за тиждень до свого весілля, не знаючи скільки часу мені доведеться там провести. В результаті я повернулася додому за три дні до весілля. Незважаючи на таку накладку, все ж для мене участь у такому масштабному проекті  - це великий і цікавий досвід.
За вікном палали серця
- Як ви познайомились зі своїм чоловіком?
- Зі своїм майбутнім чоловіком Романом ми познайомились на конкурсі краси в Тернополі. Окрім того, що я сама брала участь у такому конкурсі і отримала титул перша віце-міс Тернополя-2006, два роки поспіль я ще й вела цей конкурс. Так от, будучи ведучою "Містер Тернопіль-2007", я прийшла на репетицію і сиділа в залі. Роман трохи  запізнився, тому зайшов до залу, коли всі інші учасники вже були на сцені. Власне тоді я помітила його, проте не подала виду, бо мала чимало шанувальників. Вже під час конкурсу я щиро вболівала за Рому. Після виступу була вечірка, під кінець якої ми ближче познайомилися. Якимось чином Рома дізнався номер мого мобільного телефону. Відтоді ми спілкувались телефоном та через соціальні мережі, зустрічались спочатку як друзі, а згодом зрозуміли, що нас пов’язує значно глибше почуття. За словами мого чоловіка, він закохався в мене з першого погляду і одразу ж вирішив для себе, що я маю бути лише з ним.
- Наскільки романтичним виявився ваш обранець?
- Рома дійсно дуже романтична особа. З перших днів нашого знайомства він завойовував мене і не переставав дивувати. Одного вечора я поверталася з роботи, навіть не підозрюючи, що в під’їзді мого будинку на мене чекає сюрприз, - на кожній сходинці лежав аркуш паперу з компліментами на мою адресу. Були й інші не менш приголомшуючі несподіванки - палаючі серця за вікном моєї квартири, серце з написом "Я кохаю тебе!", котре Рома повісив на вишні, що навпроти мого вікна. Там воно висіло десь із рік, аж доки хтось його не вкрав. А ще на 8 Березня Роман разом із альпіністами спустився з даху, щоб подарувати мені букет тюльпанів через вікно. Також влаштував романтичну вечерю при свічках на даху шістнадцятиповерхівки під зорями. Здійснив одну з моїх дитячих мрій, подарувавши маленьку вівчарку. Я щиро вдячна йому за те, що дізнавшись про мої побажання, завжди старається втілити їх в реальність.
Подарував каблучку з діамантом
- А як він вам освідчився?
- Після трьох років наших зустрічей, на моє день народження Рома запросив мене на романтичну вечерю в ресторан. У VIP-залі ми були удвох. На землі він вистелив величезне серце з пелюсток троянд, скрізь горіли свічки, на столі стояли мої улюблені страви. Роман привітав мене і подарував розкішний букет квітів і золоті сережки. Проте я помітила, що він чомусь дуже хвилюється. На якусь мить він вийшов із залу і повернувся зі ще одним букетом квітів. Потім підійшов до декоративного гарбуза і підніс його мені, став на коліна, запропонував мені вийти за нього і витяг із гарбуза каблучку із діамантом. Я, як і годиться, витримала паузу, і погодилась стати його дружиною.
- Скільки часу готувалися до весілля?
- Підготовка зайняла рік. У мене трапилась цікава пригода з весільним плаття, оскільки до його вибору я підійшла дуже ретельно. Я об’їздила пів України, щоб знайти саме ту сукню, в якій почувалась би єдиною та неповторною. Врешті свій вибір я зупинила на дизайнерській роботі відомої київської модельєрки Стаелли Шахової, яка шила весільне вбрання Ані Лорак. Плаття Шахової дуже цікаві і дуже дорогі. Я марила її сукнею, хоч знала, що треба шукати щось дешевше. Так сталося, що за два тижні до весілля у мене ще так і не було весільного плаття. Перебуваючи в шоковому стані, я натрапила в салоні "Камелія" на сукню з трояндами львівської дизайнерки Оксани Мухи. Виявилось, що це плаття привезли на замовлення якійсь дівчині. Мені ж сказали, що за такий короткий строк не зможуть його пошити для мене. Та все ж я наполягла на своєму. Тому отримала свою омріяну сукню вчасно - за два дні до весілля. Почувалася на сьомому небі від щастя.
За кілька днів до весілля мене дещо насторожувала погода. Так хотілось погожої сонячної днини. Тому я вирішила схитрувати. Дізнавшись, що існує традиція запрошувати на весілля котів, які начебто сприяють сонячній погоді, я так і зробила. Погода в день нашого весілля дійсно була хорошою.
На дівич-вечір - квест
- Наскільки мені відомо, дівич-вечір теж був особливим?

- Це справді так. Він був особливим завдяки креативності моїх подруг, які влаштували мені квест. Спочатку до мене надійшла есемеска такого змісту: "Твоя подорож розпочнеться завтра у визначений час. Дрес-код - джинси і футболка. Не птах, а літає." Я зрозуміла, що місце зустрічі - літак на Східному масиві. Мене там вже чекала подруга, яка дала наступну підказку: "Підкріпись біля "шоколадки"". Потім була фабрика меблів "Нова", де я мала сфотографуватися верхи на корові, "Старий млин", залізничний вокзал, кінотеатр "Перемога", РАЦС та супермаркет "Фуршет", що над Ставом. Знайшовши там пляшку шампанського з моїм фото і зібравши усіх своїх подруг, ми пішли відпочивати в "Ріверпул".
- Де святкували весілля?
- Весілля ми відгуляли 5 серпня 2010 року в ресторані "На дубах". Воно було дуже цікаве для нас і гостей, завдяки насиченості різними сюрпризами. Зокрема нас вітали учасники проекту "Україна має талант", танцював ансамбль "Червона калина", було фаєр-шоу. Словом, для нас це був дуже цікавий і пам’ятний день, насичений численними позитивними емоціями.
- Розкажіть про свою перемогу в фотоконкурсі "Краща наречена-2010".
- Після свого весілля я ще кілька разів одягала свою сукню, оскільки нас із чоловіком запрошували різні фотографи на фотосесії. Також мені запропонували взяти участь у конкурсі "Краща наречена-2010". Я погодилась. Цей конкурс проводився у три етапи. – з-поміж 100 учасниць шляхом інтернет-голосування обирали найкращих наречених. В результаті я не лише увійшла до 10 фіналісток, а й перемогла в конкурсі. Це стало великим сюрпризом. Нас із Романом запросили на фотосесію у Львів.
25-26 червня у Тернополі буде парад наречених, в якому я також братиму участь. Для мене це ще одна нагода отримати порцію адреналіну, відчути азарт і дух змагання.
- Скажіть, а куди ви їздили у весільну подорож?
- Я дуже хотіла провести медовий місяць десь на острові серед океану, або ж побувати у Венеції чи Парижі. Проте через коротку відпустку ми з Ромою провели медовий тиждень у Судаку. Але цього року плануємо надолужити згаяне і вирушити в якусь цікаву подорож.
Розмовляла
Леся ЗАМОРСЬКА,
0-97-504-25-48

Довідка
Ірина Новомлинська – народилася 31 серпня 1988 року у Тернополі. Закінчила ЗОШ № 17 та музичну школу № 1 (клас фортепіано). Солістка вокальної студії «Шанс» (керівник Олег Крамар) і народного театру пісні «Для тебе» (керівник Алла Бінцаровська). 8 років займалася бальними танцями в «Альянсі». У 2010 р. закінчила факультет міжнародного бізнесу і менеджменту ТНЕУ. Працює методистом відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ. Лауреат всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів, віце-міс Тернополя-2006, учасниця першого сезону «Х-фактору». Заміжня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (64)
  • Anonymous

    Які люди мені соромно за українську націю((( Для чого таке писати??? Що Вам людина поганого зробила! Гарна, молода дівчина з талантом навіщо завидувати... Українці ви ж маєте тішитися що в Тернополі є таке хороше дівча з талантом...
  • Anonymous

    насправді, стаття повний жах, бред.... і так далі!!!! жалко хлопця( її чоловіка). діваха іще ця штучка....стаття-----фуууууууууууууууууууууууу
  • Anonymous

    А я щиро рада за Ірину, приємно, що в нашому світі досі є романтики у лиці її чоловіка... Сама співаю, тому вона певною мірою для мене є кумиром, мрію про схожу казку і у своєму житті_)))
  • Anonymous

    Чесно, дуже прикро що люди задрять. Нормально вона співає, та веселить народ. П.С Хто нічого не знає то краще нехай не пишить хер..ні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up