Партнер рубрики Події

“Знайомтесь - ваш коп”: після тернопільської “Ниви” пішов у патрульні

“Знайомтесь - ваш коп”: після тернопільської “Ниви” пішов у патрульні

Футбольну форму на форму патрульного змінив колишній захисник “Ниви” 24-річний Олександр Мдінарадзе. Саме про нього ми розкажемо у черговій публікації спільного проекту від “20 хвилин” та Управління патрульної поліції Тернополя. 

 

Минулого разу ми розповідали про командира 4-ї роти 27-річного Юрія Гоїка. 

Навчався Олександр Мдінарадзе за спеціальністю менеджмент організацій. Проте за професією хлопець не працював. 
- Я ще зі школи граю у футбол, вчився у ДЮСШ, - розповідає Олександр. - У тернопільській “Ниві” грав 5 років. У патрульну поліцію пішов, бо потрібна була робота. І рідні казали, що чому б не спробувати. Вони вірили, що у мене вдасться. 

Previous Next

Хлопець каже, що про свій вибір взагалі не шкодує, незважаючи на незрозумілі виклики та негативні відгуки від тернополян.
- Робота складна, але мені подобається, - каже співрозмовник. - Щодо ставлення людей до нас, то в принципі ми були готові до того, що не усі нас сприйматимуть і будуть обливати брудом. Щодо викликів, то на моїй зміні був виклик від старенької бабусі з психічними розладами. Ми намагались її заспокоїти. Пізніше спілкувались з людиною, яка доглядає за нею й попросили, щоб бабусю не залишали наодинці. 
Був і дуже серйозний виклик, який у поліцію надійшов від жінки, яка підозрювала свою сусідку у тому, що та гне гілки на її яблуні.
- Нам довелось розбиратись з цим, - каже патрульний. - Ми поговорили з її сусідкою. Та показала гілки того дерева, які виходять у її двір. Пояснила, що нічого вона не гнула. Різні виклики бувають...
Хлопець памʼятає і один з перших викликів одразу на другий день після виходу на роботу. 
- Надійшов виклик, що на вулиці Макаренка бійка з ножем, - пригадує Олександр. - Ми приїхали, до нас у підʼїзді будинку підбіг хлопець і сказав, що у квартирі в чоловіка ніж у руках і потрібна допомога. Я передав напарниці, щоб та викликала швидку і підмогу. 
Патрульний побіг у квартиру і побачив там бійку. Двоє невідомих били чоловіка. 
- За інструкцією я не мав би втручатись, щоб людина не завдала мені шкоди, але перше, що спало на думку - розборонити бійку, - каже хлопець. - Пізніше, як зʼясувалось, ножа ні в кого не було. У постраждалого були травми голови і хребта.

Відео дня

 
У вільний від роботи час Олександр грає у футбол, відпочиває з друзями та дівчиною. Намагається з користю проводити час. 
- Раніше любив читати детективи, а от останнім часом у мене настільна книга - Закон України про Нацполіцію, - каже Олександр. - Зараз на все інше немає часу. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • David Starr

    Ну якщо він буде у служити так як грала "Нива", то мабуть доведеться захищатись самому )
  • Анонім

    Дівки поліція це занадто це смішно була на Майорці на відпочинку то якись алкоголік навалився і почав чіплятися до людей в готелі ще не говорили нічого но на вулиці був базар і він там чіплявся до людей вони визвали поліцію приїхало два поліцаї та то кремезні дядьки 1.90 ріст один взяв підпаху того алканавта а другий тарабанив його валізу і так незнаю куди вони його діли.Але дівчата чи жінки нехай займаються жіночими справами поліція то не для них.Як вони можуть працювати коли полишали вдома дітей хіба по телефону лялякати цілий день

    Anonymous reply Анонім

    понабирали дуреп які мавпують успішних жінок, а самі неможуть собі ради дати
  • Anonymous

    правильно
  • Anonymous

    правильно .... молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up