Партнер рубрики Події

По закону чи в тіні? Що думають тернополяни про легалізацію грального бізнесу (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

По закону чи в тіні? Що думають тернополяни про легалізацію грального бізнесу (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • У другому читанні Верховна Рада України прийняла закон про легалізацію грального бізнесу. Проте казино та автомати поки можна розміщувати тільки в готелях, що мають категорію чотирьох та п’ять зірок.
  • Яких ще обмежень вжили та що про це думають тернополяни, читайте в матеріалі.

Відповідно до закону про легалізацію грального бізнесу, регулювання у сфері азартних ігор буде здійснюватися спеціальним органом – Комісією з розвитку та регулювання азартних ігор, підпорядкованою Кабінету міністрів України.

Закон також встановлює вимоги до віку гравців, ними можуть бути особи, які вже досягли 21 року. Якщо цих умов дотримуватися не будуть, на організаторів чекають жорсткі фінансові санкції.

До слова, ще в 2009 році Верховна Рада прийняла закон, що забороняє гральні ігри, тому весь цей час азартний бізнес був під забороною.

Відео дня

Ми запитали в тернополян, що ж вони думають та чи дозволить легалізація наповнити державний бюджет.  Як виявилося, є опитані, які позитивно віднеслися до легалізації грального бізнесу. Мовляв, краще, якщо він вийде з тіні.

«Гральний бізнес з тіні не вийде»: Василь, фотограф

 – Гральний бізнес варто було дозволити. Адже люди і так грають в азартні ігри, а сам бізнес знаходиться в тіні. Думаю, що з цієї тіні він не вийде.

 

 

 

«В азартні ігри буде грати багато молоді, і це погано»: Ярина, працівниця в меблевій індустрії

– Погано ставлюся до легалізації, тому що там буде перебувати багато молоді. Вже і так чимало сімей постраждали через це. Я вважаю, що це неправильно. Зовсім заборонити його не можна, хіба, якщо гральні автомати будуть тільки в готелях. А що стосується підпільних гральних закладів, то з ними має воювати наша правова система.

 

 

«Не хотіла б, щоби гральні заклади відкривали»: Галина. вчителька

– Як на мене, у гральному бізнесі люди втрачають дуже багато грошей. Я би не хотіла, щоб такі заклади відкривали. Мій родич в минулому вже «обпікся» на них, а зараз про це дуже жалкує. Гральний бізнес зараз знаходиться в тіні і припиняти його не будуть. 

 

 

«Те, що не можна заборонити – треба легалізувати»: Ігор, приватний підприємець

– Я підтримую легалізацію грального бізнесу, але його треба «загнати» в рамки закону. Він зараз існує нелегально. Всі речі, які неможливо заборонити – потрібно легалізувати в рамках закону.  На гральному бізнесі державі вдасться заробити.

 

 

«Легальний бізнес кращий, аніж той, що знаходиться в тіні»: Дмитро, актор

– Я позитивно ставлюся до легалізації грального бізнесу. Це краще, аніж той, що є, але знаходиться в тіні. Я не фінансист, але вважаю, що кошти все ж державі будуть надходити. Думаю, що навіть в Тернополі вдасться щось відкрити. Навіть знаю, на якій це вулиці, але не хочу казати.

 

 

Опитування

Чи підтримуєте ви легалізацію грального бізнесу?

А як вважаєте ви, чи варто в Україні легалізовувати гральний бізнес? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Діонісій

    гральний бізнес, то підсад на голку, якщо хочете зробити - зробіть гральну зону в одному місті, як в Вегасі, будуть їхати туди не бідолаги та жабраки, в надії виграти та почати нове життя, а багатії будуть віддавати свої грощі, які накрали, якщо буде державна монополія, тоді будуть податки, а якщо то  будуть приватні заклади, то грош тому ціна. давно треба було зробити азартні ігри тільки монополією держави!
  • Teren Teren

    ЙОПЕРЕСЕТЕ!!! А то сьогодні в державі найбільша проблема?! Все в порядку, залишилось лише шахраїв і шулерів легалізувати? Блін, що за ідіоти ту ідіотську владу вибрали? Які придурку то, пілять? Аж спеціально зібрали позачергову сесію виродки. Країна в прірву летить, а скоти хернею займаються.
  • Маховик правди

    На мою думку цей закон це чистої води дурня . Влада очікує отримати в бюджет 4 млрд гривнів надходження податків з легалізації цього бізнесу при дірі в бюджеті у 300 млрд. гривнів . Щоб отримати 4 млр. гривнів в бюджет українцям треба програти в цих автоматах 40 млрд. гривнів . Чому ж влада не враховує той факт ,що через ось такі гральні автомати руйнуються сімї , люди отримують залежність , відбуваються вбивства ,грабунки на фоні ігроманії і ще багато факторів ,які вказують на те ,що цей бізнес треба було ліквідувати повністю . Закони треба приймати щоб у людей була робота ,гідна зарплата і пенсія ,а для цього треба відновлювати виробництво щоб люди працювали ,а не тинялися по гральних автоматах .
  • David Starr

    Однозначно те, що неможливо викорінити, потрібно легалізовувати: гральний бізнес, проституцію, марихуану. Всеодно воно нікуди не дівається, то хоч заробити на цьому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up