Партнер рубрики Події

Зранку 14 травня Тернопільщина зазнала повторної атаки: що відомо

Зранку 14 травня Тернопільщина зазнала повторної атаки: що відомо
  • Під час другої повітряної тривоги зранку 14 травня ворог знову атакував цивільні об'єкти Тернопільщини.
  • Є руйнації, постраждалих немає.

О 05.00 14 травня на Тернопільщині зафіксований приліт крилатих ракет, – повідомляє голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

За словам керівника ОВА, спеціалісти прибули на місце події та зафіксували руйнацію двох і пошкодження дванадцяти дачних будинків. Пожежу, яка виникла на місці, одразу ліквідували.

Володимир Труш додає, що уламками ракет пошкоджені цивільні торгові та господарські обʼєкти і 9 вантажних автомобілів.

Відео дня

Потерпілих під час цієї надзвичайної події немає.

На місці події працюють спеціалісти.

Прошу не підходити до пошкоджених обʼєктів до остаточних висновків спеціалістів. Якщо ви побачили уламки збитої ракети, не підходьте близько і не торкайтеся, телефонуйте 101, – закликав очільник Тернопільської ОВА.

Актуальна інформація на 8.00 14 травня:

Цієї ночі Тернопіль зазнав ракетної атаки рашистів. Ввечері 13 травня було влучання у складські приміщення. Станом на ранок пожежу локалізовано. Відомо про двох травмованих, яких госпіталізували.Ворог вдруге атакував наше місто близько 5 год. ранку 14 травня. Внаслідок вибухів (ймовірно уламків ракети) пошкоджені цивільні будівлі та автомобілі. Про постраждалих інформація не надходила. На місці працюють спеціальні служби,розповідає мер Тернополя Сергій Надал.

Володимир Труш в марафоні «Єдині новини» припустив, що атака на Тернопільщину може бути пов'язана з виступом гурту TVORCHI на Євробаченні. Обидві події практично співпали у часі. Співаки після виступу підтримали Тернопіль, а міський голова Сергій Надал подякував їм за це:

Дякуємо гурту TVORCHI за ваш виступ на Євробаченні і підтримку Тернополя! Саме в цей час наше місто атакували рашистські ракети. Дякуємо, бо ваш виступ став символом не лише єднання країни, а й усього світу.

Фото з мережі Інтернет.

Нагадаємо, що перші вибухи на Тернопільщині жителі обласного центру почули о 22.36 13 травня. Були влучання у складські приміщення, які належать комерційним підприємствам та релігійній організації. На місці події працювали всі необхідні служби.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрій К

    Якийсь п....р навів . Чим то тернопільське СБУ займається . Треба було пильно слідкувати за тими переселенцями які сюда приїхали . І саме основне для чого було тримати все в одному складі а не в 10 чи 20 місцях . Я гарантую це не останній обстріл в саме основне склад можливо була одна із цілей

    Uniic reply Андрій К

    У вас є інформація, по чому відбулись удари? Навіщо таке писати взагалі? Вони гатять по всьому, що їм захочеться. А попали куди потрібно чи ні - це їх не сильно інтересує. Головне, щоб хороший гриб був в небі і камера напоготові, а специфіку собі домалюють, як їм треба.
  • Тарас Крушельницький

    Ранений скажений пес ще кусається......
  • Любовь Бондаренко

    Сумно на це дивитись

keyboard_arrow_up