Противники будівництва біля "Березолю" написали звернення до Президента


Противники будівництва біля "Березолю" написали звернення до Президента

Мешканці довколишніх від "Березолю" будинків зібрались 10 грудня, аби вкотре висловити незгоду з будівництвом на території закладу. Громада вирішила  звернутися за допомогою до Президента України та публічно заявити верхівці влади про нагальну проблему міста.

- Ми сьогодні звертаємося до Президента України Петра Порошенка, прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, Голови СБУ Василя Грицака, - пояснює одна із мешканок мікрорайону «Дружба» пані Юлія. – Звертаємося до них із закликом про допомогу з ситуацією, що склалася із будівництвом багатоповерхівки біля «Березолю». Це рейдерське захоплення міської землі, яка знаходиться у користуванні ПК «Березіль». Адже тут можуть будуватися лише установи культури та спорту, і це зазначено у містобудівній документації.

  •  

У зверненні мешканці пояснили, що  зверталися до правоохоронних органів Тернополя, але результату жодного немає. Громада переконана, що ця ситуація склалася унаслідок змови тернопільських високопосадовців.

- Поліція бездіяльна, - обурюються мешканці.

Відео дня

Марія Сєрова розчарувалася у владі, мовляв, покладала великі надії на своїх обранців.

- Ми голосували 2 рази за Надала, за «Свободу», - пояснює жінка. – А він нам таку свиню підсунув – підписав документи про дозвіл будівництва. Ми дуже на нього ображені.

Люди бояться за себе та своїх близьких.  Адже погрози «гінців» забудовників почали втілювати життя. Вночі, 9 грудня розбили вікно одній із активісток, яка виступає проти будівництва. За словами мешканців, близько 100 «тітушок» цілодобово ходять навколо «Березолю». Люди бояться вийти ввечері до магазину.

- Нещодавно 70-річній бабці приставили ножа до горла, - розповідають мешканці. – Вона, бідна, знепритомніла і впала. Швидка ледве привела її до тями.

Громада збирала підписи проти будівництва багатоповерхівки біля «Березолю», які будуть відправлять до Києва.

Згодом мешканці біля забудови вигукували гасла на кшталт: «Банду геть! Надала геть! Забудові ні!»

Нагадаємо, будівництво біля "Березолю" розпочали вночі 6 грудня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Микола Унгурян

    дивні люди, спочатку підтримували мера-хабарника, а тепер дивуються чому під їх вікнами буде новобудова



    Треба було думати ще в 2010 році коли хабарника обирали, або, хоча б, в 2015 коли вже було відомо і про дерибан парків, і про незаконні забудови
  • Эдуард Дубоделов

    Шановні цій потворі,як і решті,гроцманов, сабакових грицаків глибоко насрати на вас,та на ваші звернення.Надал ворюга,мерзота,но хитра,ця сволота разом зі своім кодлом дерібанить місто ,ніц ви не зупините,бо рука руку гріє.
  • Mukola Maluk

    Ху... Ю влада займається. Потрібно розширяти місто! А НЕЗАБУДОВУВАТИ В ПРИТУЛ.!
  • Anonymous

    Риба гниє з голови...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up