Партнер рубрики Події

Звільніть захисників з полону: у центрі Тернополя на мітинг вийшли близькі військовослужбовців

Звільніть захисників з полону: у центрі Тернополя на мітинг вийшли близькі військовослужбовців

Родичі та близькі полонених захисників вийшли у центр міста з плакатами та прапорами на мітинг. ВОни закликають владу зробити усе, щоб повернути Героїв додому. 

Акція на підтримку полонених розпочалась о 12:00. Кілька десятків близьких полонених стали вздовж вулиці Руської. У руках вони тримали плакати з написами «Полон вбиває», «Моє серце в полоні», «Звільніть захисників» тощо. Дехто прийшов з фотографіями полонених.

– Я прийшла з фотографією онука моєї сести, він потрапив в полон 6 місяців тому. Також зник безвісти син моєї однокласниці. Вже рік невідомо, що з ним сталося. Я хочу, щоб зробили усе можливе, аби усіх наших воїнів повернули додому, – розповіла тернополянка пані Галина. 

Відео дня

На акцію підтримки полонених вийшли також переселенці. Пані Раїса з Маріуполя. Її знайомий потрапив у полон у березні 2022 року. Про те, що захисник в полоні вони дізналися з відео, які публікують окупанти. 

Водії, які проїжджали повз, сигналили на знак підтримки. 

Читайте також:

Сподівалися, що Іван повернеться живим: історія воїна, якого вбили в полоні

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Виталий Кравченко

    Шановни землякы, що до того, що вы выйшлы на страйк, нехай краще буты у полони и жывым, чым повернутысь з полону, и знову забраным на вийну, що для Вас липше?, не слухайте зрадныкив УКРАИНЫ,  свои диты дорожче, ховайте дитей, не пускайте на вийну.
  • Виталий Кравченко

    Шановни
  • Ян Балога

    Це те до чого підштовхує теперішня влада в країні, якщо тих клоунів які буцімто щось роблять для країни можна назвати ,кремлівські шістки все більше влазять у владні крісла

keyboard_arrow_up