З'явились фото пам'ятника Майстру Йоді, який мають встановити в Тернополі

З'явились фото пам'ятника Майстру Йоді, який мають встановити в Тернополі
  • Фото скульптури героєві "Зоряних війн" Майстру Йоді, який невдовзі встановлять у Тернополі, розмістили на сторінці проекту у Facebook.
  • Як повідомляли раніше, встановлення пам'ятника вартує приблизно вісім тисяч доларів.

Питання про доцільність розміщення монумента обговорюють ще із 2018-го року. 

Петицію про встановлення пам'ятника тернополянин Сергій Кутузов створив ще 6 березня 2018 року. Нагадаємо, вона звучала так: "Одним з переможців проектів громадського бюджету у 2017 року став "Пам'ятник вчителю". Оскільки проекту даного пам'ятника досі немає, пропоную встановити в Тернополі пам'ятник всесвітньо відомому вчителю - Майстру Йоді".

Відео дня

У прес-службі Тернопільської міської ради кажуть, що встановлення пам’ятника Йоді – це громадська ініціатива. Петиція щодо встановлення пам’ятника Йоді розглядалася на засіданні виконавчого комітету, проте рішення щодо цього питання не прийняли.Тому автор петиції разом із однодумцями вирішили самостійно зібрати кошти на пам'ятник і реалізувати проект. 

18 вересня у мережі опублікували практично готову скульптуру "у гіпсі". Як вдалось дізнатись, повністю готовий він буде приблизно за два тижні. Де його встановлять, наразі невідомо. 

Раніше автор ідеї Сергій Кутузов розповів "20 хвилин", що встановлення пам'ятника вартуватиме 8 тисяч доларів.

Читайте також: Ідея з пам'ятником Майстру Йоді у Тернополі викликала хвилю фотожаб у мережі

Опитування

Як вважаєте, чи потрібен у Тернополі пам'ятник Майстру Йоді.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Roman

    Поки що, першість місцевого Церетелі належить Гросуляку Михайлу!
  • Firuta Lures

    Люди зовсім розум втратили??? Хай поставлять перед міською радою...
  • Анонім

    Це просто п.....ц до чого у нас влада докотилася ,що замість того щоб вирішувати нагальні питання для міста ,а це і транспорт ,комуналка , ЖЕКи чи ПП у нас ледарють повним ходом , лікарні ,садочки ,парки ,робочі місця ,відкриття нових підприємств ось це має бути пріоритет влади ,а не херньою займатися і пічкати весь центр памятниками якимись видуманими героями з фантастичних фільмів. Вже мільйон ,а може навіть і більше спустили на памятник вчителю , а глянеш на його конструкцю то там ледве 50 тисяч гриваків він коштує, а куда решту грошей діли . Для чого роздавати мільйони хворим на голову людям і саме основне реалізовувати їхні бредові ідеї .Автобуси не можуть закупити ,а всяке гівно проштовхують . Я вже чекаю коли прийдуть чергові вибори щоб того Надала і його шоблу вигнати з посади мера .Сидять трутні і тільки херньою маються .
  • олег

    знайшли героя - люди схаменіться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up